HerNews.gr
Social News

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Tο φύλο του μωρού της με τον Ίαν Στρατή

Μητέρα είναι πλέον η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πριν λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή. Το φύλο του μωρού είναι κορίτσι και η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί της Δευτέρας 5/12.

Το ζευγάρι ζει μία απ’ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, ενώ το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο γυναικολόγος της, Θάνος Παράσχος στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική» τόνισε ο κ. Παράσχος.

«Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

«Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα μάτια της Μαίρης» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μαιευτήρας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ντυμένη τσολιάς για την Εθνική Επέτειο

Her News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Διακοπές στη Νάξο με την οικογένεια και τον σύντροφο της

HerNewskl

Ariana Grande: Το σχόλιο της για τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown- «Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20»

HerNews ka