HerNews.gr
Beauty

Ψάχνεις δώρο για τις γιορτές; Τι καλύτερο απο ενα δώρο ομορφιάς σε εσένα και τις φίλες σου;

Η περίοδος των εορτών πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και εσύ ακόμα δεν ξέρεις τι δώρο να επιλέξεις για τους αγαπημένους σου; Έχεις βαρεθεί να αγοράζεις παρόμοια ή ακόμα και τα ίδια προϊόντα κάθε χρόνο, χωρίς καμία απολύτως πρωτοτυπία;

Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο δώρο σε περιμένει να το ανακαλύψεις στα κορυφαία κέντρα ιατρικής αισθητικής Dibeauty!

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε έναν πλήρη οδηγό για να επιλέξεις μέσα από μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών την καλύτερη θεραπεία προσώπου και σώματοςτο κατάλληλο δώρο που δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο!

Hydrafacial

Η τελευταία λέξη στην απολέπιση προσώπου ονομάζεται Hydrafacial, ή αλλιώς δερμοαπόξεση με διαμάντι (Υδροδερμοαπόξεση). Αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία καθαρισμού της επιδερμίδας.

Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των παρακάτω θεραπειών:

1. της Υδροδερμοαπόξεσης, 2. του Χημικού Peeling, 3. της εξαγωγής του σμήγματος, 4. της ενυδάτωσης αλλά και 5. της αντιοξειδωτικής προστασίας. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνεται η εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου, καθαρίζονται οι φραγμένοι πόροι και επαναφέρεται η ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας Hydrafacial φαίνονται άμεσα, μετά το πέρας της θεραπείας.

Dermapen

Το Dermapen προσώπου αποτελεί τη νέα γενιά στο βελονισμό και το rolling της επιδερμίδας και είναι ένα μοναδικό δώρο ομορφιάς. Με τη νέα τεχνολογία Dermapen μπορούμε να απαλλαγούμε από τα σημάδια του δέρματος, χρησιμοποιώντας το κολλαγόνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας.

To Dermapen είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου, η οποία χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό με σκοπό την άμεση διαδερμία. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας;

Ενυδατώνει, αναζωογονεί και παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματος, απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές μειώνοντας τις ατέλειες, αποκαθιστά ουλές από εγκαύματα, δυσχρωμίες και σκούρες κηλίδες και τέλος, προσφέρει ήπια λεύκανση δέρματος.

Fractional RF Microneedling

Πρόκειται για μία ελεγχόμενη διοχέτευση ηλεκτροθερμικής ενέργειας σε ρυθμιζόμενο βάθος, η οποία πραγματοποιείται στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιούνται φυσικές διαδικασίες γένεσης νέου κολλαγόνου αλλά και ελαστίνης.
Η θεραπεία Fractional RF Microneedling εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές
του προσώπου, του λαιμού καθώς και του σώματος. Πετυχαίνουμε αναδιαμόρφωση του ιστού και πλήρη εξατομίκευση της θεραπείας.
Πιο συγκεκριμένα, το Fractional RF Microneedling προσφέρει σύσφιξη, ανάπλαση, απαλοιφή ρυτίδων προσώπου, περιοφθαλμικές & λαιμού, σμίκρυνση διευρυμένων πόρων και ρύθμιση σμήγματος καθώς και έλεγχο φλεγμονώδους ακμής.

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία θεωρείται πλέον μια από τις πιο περιζήτητες θεραπείες, η οποία εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη αλλά και σύσφιξη δέρματος ενώ παράλληλα μειώνει τις λεπτές γραμμές χωρίς ωστόσο να προκαλεί ερεθισμό στην επιδερμίδα. Τί καλύτερο για δώρο;

Πρόκειται για μια ανώδυνη, απόλυτα ασφαλή και άκρως αποτελεσματική τεχνική που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα χωρίς βελόνες και πόνο.
Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία αισθητικών παθήσεων, τραυματισμών, ουλών, ραγάδων, ακμής, καθώς επίσης και για τη μείωση του λίπους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Επίσης, ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, καθώς διαθέτει αντιγηραντική δράση. Συμπερασματικά, το κοκτέιλ της θεραπείας έχει ως βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ, σε συνδυασμό με ισχυρούς αντιγηραντικούς παράγοντες, οι οποίοι συμβάλουν στην ενυδάτωση, την αναδόμηση, τη σύσφιξη και τη μείωση των ρυτίδων. Ένα δώρο που σίγουρα θα σε ανανεώσει!

Booster

Πρόκειται για μία νέα εκδοχή υαλουρονικού οξέος, η οποία εγχέεται μέσα στο δέρμα με σκοπό τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου. Το Booster περιέχει ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ.

Επίσης, περιέχει ενεργά συστατικά για να ενισχύσει την όψη της επιδερμίδας μας. Έτσι, το πρόσωπό μας φαίνεται πιο φρέσκο, πιο υγιές και πιο λαμπερό. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται αισθητά, ακόμα και οι βαθιές γραμμές, όπως αυτή που υπάρχει στο μεσόφρυο.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και καθώς θα περνούν οι μέρες θα δείτε το δέρμα σας να βελτιώνεται. Περισσότερη λάμψη, βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της θεραπείας Booster!

Θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ

Η χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, η οποία είναι ιδανική για τα αισθητικά προβλήματα που προκαλούνται εξαιτίας της διαδικασίας της γήρανσης προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα!

Ο ιατρός με μια λεπτή βελόνα περνάει μέσα στο δέρμα την ουσία, δίνοντας το σχήμα που επιθυμεί. Ουσιαστικά, οι ρυτίδες λειαίνονται και περιορίζονται και το δέρμα δείχνει πιο νεανικό και λαμπερό. Το ιδανικό δώρο που θα σε κάνει να λάμψεις αυτές τις γιορτές!

Αν ο στόχος είναι τα χείλη, θα τους προσδώσει όγκο, θα βελτιώσει το περίγραμμα και θα τα κάνει να δείχνουν πιο όμορφα. Τέλος, αν κάποιος επιθυμεί να διορθώσει το σχήμα του προσώπου, ο ιατρός ‘γεμίζει’ τα ζυγωματικά ή το πηγούνι, κάνοντας το πρόσωπο πιο συμμετρικό.

Επομένως, τονώνει αισθητά την αυτοπεποίθησή μας και βελτιώνει στο μέγιστο τη ψυχική μας υγεία. Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει την επιδερμίδα ώστε να είναι ενυδατωμένη, απαλή και λαμπερή.
Έτσι, οι γραμμές και οι ρυτίδες, ακόμα και οι πιο βαθιές λειαίνονται. Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, από τον πιο ξηρό μέχρι και τον πιο λιπαρό.

EMS

Το EMS είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει 4 κεφαλές, οι οποίες εφαρμόζονται στα επιθυμητά σημεία του σώματος ενώ παράλληλα εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα προκαλώντας σύσπαση των μυών.

Επομένως πρόκειται για την ιδανική θεραπεία σώματος για αυτούς που επιθυμούν να χάσουν πόντους σε στοχευμένα σημεία, εφόσον προσφέρει σύσφιξη, μείωση της κυτταρίτιδας, απώλεια λίπους, γράμμωση και μυϊκή ενδυνάμωση.

Η διάρκειά της είναι περίπου 30 λεπτά. Η θεραπεία EMS είναι εύκολη και ανώδυνη, αφού το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να ξαπλώσει, να χαλαρώσει και να απολαύσει τη διαδικασία!

Laser Λιπόλυση

Το Laser Λιπόλυση αποτελεί μία επαναστατική τεχνική, η οποία βασίζεται στην καταστροφή των λιποκυττάρων μέσω ενός λέιζερ που διοχετεύεται από ειδική οπτική ίνα κάτω από το δέρμα, εκεί όπου εντοπίζεται η ανεπιθύμητη συσσώρευση λίπους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας Laser Λιπόλυση;

Είναι μία ανώδυνη διαδικασία, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και το πιο σημαντικό, υπάρχει μηδενική χαλάρωση δέρματος. Σε διάρκεια 3 μηνών έχει επιτευχτεί πλήρως η απορρόφηση του λίπους, και ο οργανισμός έχει αποκαταστήσει την περιοχή, δίνοντας τη σφριγηλότητα που χάθηκε με τα χρόνια.

Θεραπεία BTL

Το BTL είναι ένα μοναδικό σύστημα που χρησιμοποιεί 3ης γενιάς ραδιοσυχνότητα και υπέρηχο. Έχει την ικανότητα να διοχετεύει μεγάλα ποσά ενέργειας στις επιφανειακές στοιβάδες της επιδερμίδας έως βαθύτερα στο υποδόριο λίπος.

Είναι η πρώτη μη επεμβατική συσκευή ταυτόχρονης εκπομπής ενέργειας από ραδιοσυχνότητα (RF) και υπέρηχο, για σύσφιγξη, αποκατάσταση και ανανέωση του δέρματος. Το ωραιότερο δώρο για τον εαυτό σου!

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας BTL;

Μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό, το δέρμα γίνεται πιο λείο και οι γραμμές έκφρασης μειώνονται, το σώμα αποκτά νεανική όψη.

Επιπροσθέτως, βοηθάει στη μείωση του λιπώδους ιστού και στην άμεση απώλεια πόντων και κιλών. Τέλος, συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και παράλληλα αυξάνει το μεταβολισμό. Ένα δώρο που οι φίλες σου σίγουρα θα λατρέψουν!

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις το ωραιότερο δώρο για εσένα και τις φίλες σου, επιλέγοντας τις καλύτερες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνδέεται η έλλειψη ύπνου με την εμφάνιση της ακμής;

HerNewskl

Margot Robbie: Η Makeup Artist της μοιράζεται τα μυστικά πίσω από τη λάμψη της Barbie

HerNews ka

Κομψά σχέδια νυχιών για το επόμενο μανικιούρ σας

Her News