HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αιφνιδιαστική επίσκεψη ενός «απρόσκλητου επισκέπτη» στον κήπο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε σήμερα το «Happy Day» με μία «περιπέτεια» που έζησε το σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μία απροσδόκητη επίσκεψη που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της στον κήπο του σπιτιού τους.

Η παρουσιάστρια του Happy Day στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής αποκάλυψε πως με την οικογένειά της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εντόπισαν έναν απρόσκλητο επισκέπτη στον κήπο του σπιτιού τους. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι εντόπισαν ένα μικρό σκαντζοχοιράκι το οποίο την επόμενη μέρα, βρισκόταν στο ίδιο σημείο. Έτσι, θεώρησαν ότι ήταν τραυματισμένο και βρήκαν μία οργάνωση που ασχολείται με μη οικόσιτα ζώα.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή ακριβώς που περίμενε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νιώθαμε ότι κάναμε και την καλή πράξη της ημέρας»

«Εν τάχει θα σας πω τη δική μου περιπέτεια της Κυριακής. Το Σάββατο το βράδυ βρήκαμε ένα σκαντζοχοιράκι στη βεράντα μας και την Κυριακή το είδαμε στο ίδιο σημείο οπότε θεωρήσαμε ότι είναι τραυματισμένο. Κάναμε έρευνα και βρήκαμε ότι υπάρχει ένα καταφύγιο στην Καλλιθέα.

Πήραμε τηλέφωνο, πήγαμε εκεί, το παρέλαβαν, μας έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου και μέχρι εκεί όλα καλά. Νιώθαμε ότι κάναμε και την καλή πράξη της ημέρας. Και όταν το ανέβασα στο instagram, μου είπατε ότι μάλλον είχε πέσει σε χειμερία νάρκη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: Ανανεώνει στο MEGA – Η ανακοίνωση του καναλιού

HerNews ka

Snik: Ξανά “in love” με κοπέλα που συμμετείχε σε reality show που παρουσίαζε η πρώην σύντροφος του Ηλιάνα Παπαγεωργίου

HerNews ka

Μυρτώ Πισπινή: Συγκλονίζει για τον θάνατο του γιού της – «Ακόμη αιμορραγώ»

HerNews ka