HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά και έσοδα οικονομικά. Μην αγνοήσετε καθόλου κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν για να κλείσετε συμφωνίες επαγγελματικές. Φροντίστε κάποια ευχάριστα μηνύματα που θα λάβετε, να τα αξιοποιήσετε. Τώρα, αν σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε κάποιο ταξίδι, μη χάσετε την ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Τα ζώδια του Ταύρου, αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές αρχές, της θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, χωρίς να δώσετε αναφορά σε κανέναν. Μόνο μην ξεφύγετε πολύ και χαλάσετε παραπάνω χρήματα από όσα μπορείτε να ξοδέψετε. Να ξέρετε πως θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε μια επέκταση στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της σας βρίσκει κουρασμένους και θα θελήσετε να ξεκουραστείτε. Μπορείτε να το κάνετε αλλά όχι για πολύ, γιατί σας περιμένουν αρκετές υποχρεώσεις και τρεξίματα με εκκρεμότητες οικονομικές που πρέπει να τακτοποιήσετε. Ίσως πρέπει να ζητήσετε να σας δοθούν διατροφές που για αρκετό διάστημα δεν έχετε πάρει.

ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές φιλικές επαφές. Δεν αποκλείεται να ετοιμάζετε και κάποιο επαγγελματικό σχέδιο που θα πάει αρκετά καλά. Ίσως και παραπάνω από ότι περιμένατε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μόνο μην ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από ότι πρέπει.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για τα ζώδια του Λέοντα η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερη, κυρίως στις αρχές της. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας για να μπορέσετε να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω που χρειάζεστε. Μην ξεχνάτε πως φίλοι σας στηρίζουν και είναι κοντά σας στα δύσκολα, φροντίστε λοιπόν στα μέσα της εβδομάδας να τους αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, για να νιώσουν πως τους υπολογίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με κάποιες επεκτάσεις που θέλετε να κάνετε και σίγουρα θα αποδώσουν. Συγχρόνως, μην αφήσετε βέβαια ευκαιρίες να πάνε χαμένες από άτομα που θα σας πλησιάσουν με ερωτικές διαθέσεις. Ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι, θα έχετε βοήθεια στο να συνάψετε μια σχέση που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ζυγού θα ξεκινήσει με οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσετε και με διατροφές που δεν έχετε εισπράξει. Είναι η στιγμή να ζητήσετε αυτά τα χρήματα και να τα λάβετε. Επίσης αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια, μην ξεχάσετε όμως να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, που σας έχει ανάγκη. Πρέπει να κάνετε πράγματα που σας ζητούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε παραπάνω με τις σχέσεις σας, αλλά και τους συνεργάτες σας, για να μπορέσετε να έχετε την εύνοια τους αλλά και την οικονομική τους βοήθεια. Επίσης, αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες θα ήθελα να τις τακτοποιήσετε προς τα μέσα της εβδομάδας. Τέλος, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα κληρονομικά σας αλλά και με διατροφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα  για τα ζώδια του Τοξότη θα ξεκινήσει με εργασία, αλλά και με θέματα ρουτίνας που σας αγχώνουν και δυστυχώς όλο τα βάζετε κάτω από το χαλί, από φόβο να τα αντιμετωπίσετε. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες σίγουρα θα υπάρξει παραπάνω πελατεία και κατά συνέπεια, περισσότερες οικονομικές απολαβές. Δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει οικονομικά και ο συντροφός σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς θα υπάρξει στις αρχές της εβδομάδας μεγάλη κινητικότητα στα ερωτικά σας, όπως και πολύ φλερτ από άτομα που τους αρέσετε. Θα ήθελαν να είναι μαζί σας, μην αφήνετε λοιπόν ευκαιρίες να πάνε χαμένες όλο αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη στο ζωδιό σας. Εσείς λάμπετε και προσελκύετε κόσμο κοντά σας. Τώρα αν θελήσετε να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν, είναι μια καλή ώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας χωρίς να γκρινιάζετε. Συγχρόνως θα σας δοθούν ευκαιρίες να φλερτάρετε και να περάσετε ξένοιαστες στιγμές με άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αν έχετε παιδιά, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να εργαστείτε λίγο παραπάνω.    

             

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή εβδομάδα ξεκινάει με πολλές επαφές μετακινήσεις και ευχάριστα νέα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα νιώσετε πολύ όμορφα. Θα ήθελα όμως συγχρόνως να ασχοληθείτε  λίγο παραπάνω με την οικογενειά σας που θα σας χρειαστεί και μην τους γυρίσετε τη πλάτη σας. Επίσης αν είστε αδέσμευτοι θα υπάρξουν άτομα που θα σας φλερτάρουν για αυτό μην αφήσετε ευκαιρίες χαμένες.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 21 έως 27 Νοεμβρίου

Her News

Τα τυχερά ζώδια του καλοκαιριού!

Her News

Ποια Γυναίκα – Σύμβολο είσαι με βάση το ζώδιο σου; Απο την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News