HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουτσινάς: Ο εκνευρισμός σε ερωτήσεις δημοσιογράφων – «Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι»

Σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς και οι δημοσιογράφοι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν εκεί. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δέχτηκε «καταιγισμό» ερωτήσεων, όμως δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Για το Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον. Αν είχαμε, θα το λέγαμε στην εκπομπή φαντάζομαι…».

Νίκος Μουτσινάς: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω»

Όταν ρωτήθηκε για τον Τριαντάφυλλο κι αν θα του ευχηθεί καλά Χριστούγεννα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Αλήθεια εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο. Πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ; Μην το συνεχίζετε… Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι. Ποια είναι η κοπέλα η άτιμη; Θα πάω να δω που μένει τα Χριστούγεννα…».

«Θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα, μια ωραία εμπειρία…», ρώτησε στη συνέχεια η ίδια ρεπόρτερ, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά φανερά ενοχλημένος: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες».

Νίκος Μουτσίνας

«Παιδιά, είστε χαζά; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα;»

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση μεταξύ τους, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Παιδιά, είστε χαζά; Αλήθεια πείτε μου… Θέλω να μου πείτε ειλικρινά. Επικοινωνούμε όλοι μαζί; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Δεν ξέρω τι είχατε δει, μη ρωτάτε τέτοια πράγματα. Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Μην απαντήσετε… Είναι κακή τηλεόραση, καινούρια στήλη. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μουτσινά: «Φοβάμαι να πασάρω τα θέματά του, παρεξηγείται συνεχώς»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Φόνσου: «Όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά για τα παιδιά έχω μία ευαισθησία»

HerNews ka

Ηλίας Ψινάκης: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν έπρεπε να πάει δεύτερη φορά Eurovision»

Her News b

Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά με το στήθος μου – Στα 16 μου πήγα σε γιατρό για να το κόψω»

HerNews ka