HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πένυ Αγοραστού: «Πιστεύω στον Θεό με ένα δικό μου τρόπο»

Η «Τασούλα» του «Μαύρου Ρόδου», Πένυ Αγοραστού μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις εξελίξεις στη σειρά, για την «απώλεια» του αδελφού της και για τη σχέση της με τον Θεό.

Η Πένυ Αγοραστού μίλησε για τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά του MEGA και αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που έχει με την «Τασούλα».

«Είμαι ένα αθώο κορίτσι που ανακατεύεται άθελά της σε κάποιες υποθέσεις. Όλοι έχουν τα δικά τους μυστικά. Ενώ συνήθως η Τασούλα ανοίγει το στοματάκι της, θα μάθει κάτι πολύ σημαντικό αλλά δεν θα το πει σε κανέναν. Η Τασούλα είναι αφελής και ρομαντική, όπως είμαι κι εγώ», δήλωσε.

«Πιστεύω στον Θεό με ένα δικό μου τρόπο. Θα ανάψω το κερί μου, θα λιβανίσω… Θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω μερικές μέρες σε ένα μοναστήρι».

Αν και την γνωρίσαμε ως ηθοποιό, η ίδια αποκάλυψε πως έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, αεροσυνοδός και πωλήτρια σε κατάστημα με ρούχα.

«Έχω δουλέψει ως δημοσιογράφος στο «Πολύ Μπλα Μπλα», απομυθοποίησα πάρα πολλά πράγματα εκεί. Και στο Αlter έμεινα απλήρωτη και σε άλλες δουλειές. Έχω μία οικογένεια που μπορεί να με στηρίξει. Καλύτερα να έχω την οικογένειά μου πάρα μία σχέση να το κάνει αυτό».

Όταν ήταν 16 ετών «έχασε» τον αδερφό της και εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Πένυ Αγοραστού ξεκίνησε να φτιάχνει κεριά, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα βγάλει  μία σειρά με οικολογικά διαμάντια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιτίκα Στασινοπούλου: Αποκαλύπτει ποιος μεγάλος ηθοποιός θα έμπαινε στην τρίτη σεζόν των «Δύο Ξένων»

Her News

Επίσημο: Η Ελεονώρα Μελέτη στο MEGA

Her News

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης είναι για δεύτερη φορά ο μεγάλος νικητής – Η πρώτη ανάρτηση

HerNews ka