HerNews.gr
Διεθνή

Margot Robbie: Αυτοσχεδίασε σκηνή για να φιλήσει τον Brad Pitt στην ταινία «Babylon»

Η Margot Robbie παραδέχεται ότι έπεισε τον σκηνοθέτη της «Babylon» Damien Chazelle να κάνει την ίδια και τον  Brad Pitt να φιληθούν στην επερχόμενη ταινία τους.

«Αυτό δεν ήταν στο σενάριο», είπε η Margot Robbie, για το «εμβληματικό» φιλί της ίδιας και του Pitt στην ταινία στο E! News την Δευτέρα.

«Αλλά σκέφτηκα: «Πότε ξανά θα μου δοθεί η ευκαιρία να φιλήσω τον Brad Pitt;» Απλώς θα το καταφέρω.»

H Robbie έπεισε τον Sazel να την αφήσει να “ενώσει” τα χείλη της με τον Pitt υποστηρίζοντας ότι πίστευε ότι αυτό θα έκαναν οι χαρακτήρες τους στη σκηνή.

«Είπα, Damien, νομίζω ότι η Nellie θα πήγαινε πάνω και θα φιλούσε τον Jack», θυμάται η Margot. «Και ο Damien είπε, «Λοιπόν, θα μπορούσε… περίμενε, υπομονή. Θέλεις απλώς να φιλήσεις τον Brad Pitt».

Και είπα, «Κάνε μου μήνυση. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά» Και μου έλεγε, «Λειτουργεί για τον χαρακτήρα» και εγώ είπα «Νομίζω ότι ναι».

Η ηθοποιός  είπε ότι ήταν ικανοποιημένη όταν κατάφερε να φιλήσει τον Pitt  αλλά εξεπλάγη ευχάριστα όταν o Σάζελ συνειδητοποίησε ότι η οικεία στιγμή μεταξύ των χαρακτήρων λειτούργησε πραγματικά για τη σκηνή.

«Ο σκηνοθέτης έλεγε, οχι, κάντε το ξανά. Αυτό λειτουργεί πραγματικά», αστειεύτηκε η Robbie «Ήμουν σε φάση  Α, υπέροχα».

Και αποδεικνύεται ότι ο Pitt δεν ήταν ο μόνος στο πλατό με τον οποίο η Robbie μοιράστηκε ένα φιλί. «Στην πραγματικότητα φίλησα και την Katherine Waterston», αποκάλυψε. 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η στιγμή που αποκάλυψε στη σύζυγό του ότι το παιδί της οικονόμου τους είναι δικό του

HerNews ka

Stephanie Frappart: Η πρώτη γυναίκα διαιτητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο

HerNews ka

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Το μωρό θα βαπτιστεί Νταϊάνα

Her News