HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Σοκάρει η αποκάλυψη της ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι μίλησε για τις αυτοκτονικές της σκέψεις επειδή δεν θέλει κανένας να νιώθει μόνος  προσθέτοντας ότι όταν είσαι τόσο χαμηλά μπορεί να είναι δύσκολο «δεν βλέπεις διέξοδο».

Όταν ρωτήθηκε για την απόφασή της να αναφέρει λεπτομερώς τη στιγμή που σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της ενώ ζούσε μέσα στους τοίχους του παλατιού, η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι: «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να πάρεις, όπως μπορείς να φανταστείς».

Ερωτηθείσα γιατί επέλεξε να το αποκαλύψει αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με την Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021, η Μαρκλ είπε στα βραβεία Ripple of Hope την Τρίτη το βράδυ: «Δεν θέλω κανείς να νιώθει μόνος».

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Και όταν έχετε περάσει από οτιδήποτε είναι δύσκολο, και όλοι, ειδικά τα τελευταία χρόνια με lockdown και COVID, αυτός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μια εμπειρία που μπορεί να μην την εξωτερικεύουν».

«Όλοι χρειαζόμαστε, όταν μπορούμε, αν νιώθουμε αρκετά γενναίοι, να μιλήσουμε ειλικρινά για τη δική μας εμπειρία», είπε.
«Δίνει στους άλλους χώρο και το κουράγιο να κάνουν το ίδιο, αλλά περισσότερο από αυτό να νιώθουν πραγματικά σαν να μην είσαι μόνοι, γιατί νομίζω ότι συχνά αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο όταν νιώθεις έτσι, δεν βλέπεις διέξοδο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Γουίνφρεϊ, η Μαρκλ κατέπληξε τους θεατές όταν είπε ότι είχε πέσει θύμα «δολοφονίας χαρακτήρων» και ότι η πίεση την οδήγησε στο σημείο να αυτοτραυματιστεί.

«Κοίτα, ντρεπόμουν πραγματικά να το πω εκείνη τη στιγμή και ντρεπόμουν που έπρεπε να το παραδεχτώ στον Χάρι ειδικά, γιατί ξέρω πόση απώλεια έχει υποστεί, αλλά ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, τότε θα το έκανα αυτό», παραδέχτηκε η πρώην ηθοποιός: «Απλώς δεν ήθελα να ζήσω πια».

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν στο πλήθος αφού πήραν τη δική τους τιμή και η Μαρκλ δήλωσε: «Αλλά, τελικά, αν νιώθεις ότι υπάρχει κάποιος άλλος που έχει μια βιωματική εμπειρία, έχουν φτάσει στην άλλη πλευρά και έδωσαν παράδειγμα ανθεκτικότητας, ένα παράδειγμα του «υπάρχει αίσιο τέλος», νομίζω ότι αυτό είναι που οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανώς αναζητούν εκείνες τις στιγμές.

Και γι’ αυτό πήρα την απόφαση απλά να πω: Αν η εμπειρία μου μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο να μην αισθάνεται το ίδιο ή να ξέρει ότι υπάρχει ελπίδα, τότε αξίζει κάθε δευτερόλεπτο από οτιδήποτε έρθει ως επακόλουθο».

Σε μια πιο ανάλαφρη στιγμή, η Μαρκλ είπε ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα πολύ ξεχωριστό ραντεβού, καθώς ο  Χάρι πρόσθεσε ότι ήθελαν να γίνουν «υπέρμαχοι της θεραπείας» λέγοντας στους καλεσμένους: «Η γυναίκα μου με εμπνέει κάθε μέρα».

Ο Χάρι επέμεινε ότι ο κόσμος πρέπει να μοιραστεί τις ιστορίες του, λέγοντας: «Τελικά ζούμε σε αυτόν τον κόσμο τώρα όπου η ανταλλαγή εμπειριών και η ανταλλαγή ιστοριών έχουν τεράστιο αντίκτυπο». Προσέθεσε ότι «Είναι σημαντικό να αναλάβουμε αν είμαστε σε θέση επιρροής, ηγεσίας ή κάτι άλλο».

Πρόσθεσε, «Το 99 τοις εκατό των ανθρώπων στον πλανήτη γη αντιμετωπίζουν κάποια μορφή τραύματος, απώλειας ή πόνου ακόμη περισσότερο από το 2020».

Πρίγκιπας Χάρι: Ανησυχούσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα καταλήξει σαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια που ψιθύρισε στη Βασίλισσα Ελισάβετ όταν πέθανε

HerNews ka

CERN: Επαναλειτουργεί μετά από τρία χρόνια ο αναβαθμισμένος μεγάλος επιταχυντής του

Her News

Britney Spears: Το βιβλίο της «The Woman in Me» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times

HerNews ka