HerNews.gr
Διεθνή

Μουντιάλ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από το γήπεδο, όταν οι συμπαίχτες του πανηγυρίζαν την πρόκριση

Μια μεγάλη νίκη επί της Ελβετίας πέτυχε η Πορτογαλία, καθώς επικράτησε με 6-1, συνεχίζοντας έτσι στους “8” του Μουντιάλ 2022. Ένας παίκτης όμως δεν συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό της ομάδας και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ειδικότερα, όταν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος πανηγύριζαν στο γήπεδο την πρόκριση στους 8, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε για τα αποδυτήρια, χωρίς να συμμετάσχει στο «πάρτι» που έστησαν οι υπόλοιποι.

Cristiano Ronaldo

Κριστιάνο Ρονάλντο: Γιατί αποχώρησε για τα αποδυτήρια την ώρα του πανηγυρισμού

Η ψυχρή αντίδραση του ποδοσφαιριστή προκλήθηκε από την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει εκτός της βασικής ενδεκάδας στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία για τους «16» του Μουντιάλ 2022.

Ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να δείξει την ενόχλησή του για την επιλογή αυτή του Σάντος. Στο τέλος του αγώνα με την Ελβετία αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του την σημαντική αυτή επιτυχία επέλεξε να φύγει μόνος του από το γήπεδο. Η κάμερα τον ακολούθησε κατά πόδας.

Αλλά και η χειραψία που αντάλλαξε με τον Φερνάντο Σάντος μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μόνο θερμή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Άλλη μία απόδειξη για το ψυχολογικό χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον προπονητή και τον σούπερ σταρ της Πορτογαλίας.

Αποθέωση του Ρονάλντο από τους φιλάθλους

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν, πάντως, στο γήπεδο για να δουν τον τελευταίο αγώνα της φάσης των «16» στο Μουντιάλ του Κατάρ τάχθηκαν αναφανδόν στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεώνοντας τον τόσο κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα ζητώντας μετ’ επιτάσεως την είσοδό του στον αγώνα κάτι που τελικά έγινε.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το «σήριαλ» Κριστιάνο Ρονάλντο-Φερνάντο Σάντος αυτό ξεκίνησε με την εμφανή δυσφορία του CR7 κατά την αλλαγή του στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Νότια Κορέα με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει για τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ότι «δεν μου άρεσε καθόλου. Πραγματικά δεν μου άρεσε. Αλλά από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα έχουν τελειώσει σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτά τα θέματα επιλύονται κεκλεισμένων των θυρών. Επιλύθηκε».

Πριν τη σέντρα του αγώνα με την Ελβετία, πάντως, ο Φερνάντο Σάντος κλήθηκε να σχολιάσει στο RTP3 αυτή την κίνησή του και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με τον αγώνα με τη Νότια Κορέα. «Δεν έχει σχέση (με τη διαμάχη του παιχνιδιού με τη Νότια Κορέα) , αυτό το θέμα έχει κλείσει. Είναι μια στρατηγική επιλογή για αυτό το παιχνίδι, κίνηση τακτικής και τίποτα περισσότερο. Είναι ένας υποδειγματικός επαγγελματίας και αν χρειαστεί θα βοηθήσει την Πορτογαλία» είπε ο Σάντος.

Ρονάλντο – Μέσι: Η συγκλονιστική λεπτομέρεια στη παρτίδα σκάκι της Louis Vuitton είναι αληθινή!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Ζευγάρι με τον γιό πασίγνωστου Έλληνα σκηνοθέτη

HerNews ka

Kim Kardashian: Απάντησε στην αμφιλεγόμενη καμπάνια του οίκου Balenciaga

HerNewskl

Τζέισον Μομόα: Διαφημίζει ολόγυμνος τη βιώσιμη βότκα του

Her News