HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Περικλής Κονδυλάτος: Νέα πυρά κατά Νίκου Μουτσινά: «Είναι αντρίκια η συμπεριφορά του;»

Στο Mega Καλημέρα και στη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος για τον λόγο που δεν τον θέλουν στο «My style rocks» και την αλαζονεία που εισέπραξε στο GNTM. Ακόμα μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor All Star. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Νίκο Μουτσινά.

Ο Περικλής Κονδυλάτος και τα reality shows

«Δεν ξέρω απολύτως τίποτα για το Survivor. Η παραγωγή δεν σε δένει με συμβόλαιο, γιατί θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είμαι 10% στο να πάω στο survivor και 90% στο να μην πάω. Είμαι χυδαίος αν βγαίνω και μιλάω για τα ποσά που ακούγονται για το Survivor. Δεν νομίζω να με θέλουν στο «My style rocks», δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο και κλαίω», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Επειδή πήγα στα γυρίσματα του GNTM, το κλίμα δεν ήταν καλό. Εισέπραξα αλαζονικές συμπεριφορές στο GNTM. Γιατί να βγάλω με μαγιό μια, όταν δεν είναι η ηλικία της και να την ξεφτιλίσω;», σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος αναφορικά με το GNTM και το πώς πέρασε στα γυρίσματα που έκανε μαζί με τον Βασίλη Ζούλια.

Περικλής Κονδυλάτος: «ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είναι λίγο απελπισμένος»

Όταν ερωτήθηκε για τον Νίκο Μουτσινά, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Είχα πει για τον Νίκο Μουτσινά ότι δεν ήταν ωραίο να κοροϊδεύει το ότι ψευδίζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είναι λίγο απελπισμένος. Είναι αντρίκια η συμπεριφορά αυτή του Νίκου Μουτσινά; Θα κρίνει εμένα; Αυτός τι έχει παίξει, τον Άμλετ;».

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος τοποθετήθηκε για το εάν του αρέσει ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του. «Δεν μου αρέσει ο Νίκος Μουτσινάς, ούτε που ξεφτιλίζει αυτή την γυναίκα και την κάνει κλόουν», κατέληξε.

Ο Κώστας Τσουρός στηρίζει Περικλή Κονδυλάτο: “Και λίγα του είπε του Νίκου Μουτσινά”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξης Κούγιας: «Κυκλοφορώ μόνος μου χωρίς μπράβους, με αγαπάει ο κόσμος»

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε το νέο τρέιλερ του “I Love Σου Κου” στον ANT1

HerNews ka

Ράκος η Βασιλική Μιλλούση μετά τη δήλωση Πετρούνια: Έκανε μία εντελώς λάθος διατύπωση ο Λευτέρης

Her News