HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Οικονομόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τα προσωπικά του – «Είτε υπάρχει κάτι, είτε όχι, δεν απαντάω»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους λίγο πριν την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο «Fantasia» στις 9 Δεκεμβρίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε για το ντοκιμαντέρ που φημολογείται ότι θα κάνει και τη σχέση του με τον Θεό. Παράλληλα, αντέδρασε όταν ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή.

Νίκος Οικονομόπουλος: «Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό και όχι το καλό»

«Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Δε νομίζω ότι η ζωή μου έχει ενδιαφέρον.

Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν… Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό και όχι το καλό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω»

Όταν ρωτήθηκε για την κοπέλα με την οποία παίζουν στο νέο του video clip και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δημοσιεύματα… Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη».

«Δεν μου αρέσει να είμαι κοινωνικός. Αν δεν περνάω κάπου καλά δεν μπορώ να προσποιούμαι, προτιμώ να μην πάω» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο τραγουδιστής.

Νίκος Οικονομόπουλος: «Θα με πουν γραφικό, αλλά ζω με τον Χριστό»

Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;» κατέληξε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

GNTM: Τέλος για το ριάλιτι μόδας-Ποιο πρόγραμμα θα το αντικαταστήσει

HerNews ka

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Κεντρική παρουσιάστρια είμαι και στο “Love Island”, δεν ξέρω εάν σας το έχουν πει”

HerNewskl

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Αλεξάνδρα Νίκα – Βίντεο

HerNews ka