HerNews.gr
Beauty

Fillers ή αλλιώς… για πάντα νέα: Η δημοφιλής μέθοδος για την αποκατάσταση και τη βελτιστοποίηση των αναλογιών του προσώπου

Fillers ή αλλιώς… για πάντα νέα: Η γήρανση αποτελεί μία φυσιολογική διαδικασία με το πέρασμα των χρόνων, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα περίπλοκες αλλά προβλέψιμες αλλαγές στο πρόσωπο. Υπάρχουν ποικίλοι ρυθμοί με τους οποίους αυτές οι αλλαγές το επηρεάζουν, εξαρτώμενοι τόσο από εγγενείς όσο και από εξωγενείς παράγοντες, όπως η γενετική προδιάθεση, η εθνικότητα, η έκθεση στον ήλιο, η χρήση καπνού, οι συστηματικές ασθένειες και η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Συχνά απαιτείται μια συνδυαστική προσέγγιση με πολλαπλούς τρόπους, όπως η προσθήκη αλλαντοτοξίνης, η ανάπλαση του δέρματος, οι συσκευές που βασίζονται στην ενέργεια, με πιο σημαντικές ανωμαλίες που απαιτούν επίσης χειρουργική αναζωογόνηση.

Η ανανέωση λοιπόν, του προσώπου είναι ένας ταχέως εξελισσόμενος τομέας στην αισθητική ιατρική.

Οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιπροσωπεύουν ένα ισχυρό εργαλείο για το συγκεκριμένο σκοπό και τα Fillers είναι μια δημοφιλής μέθοδος για την αποκατάσταση και τη βελτιστοποίηση των αναλογιών του προσώπου.

Επί του παρόντος, το ‘οπλοστάσιο’ πλήρωσης χαρακτηρίζεται από προϊόντα με αυξανόμενη ποικιλία συνθέσεων που εγγυώνται προσαρμοσμένες προσεγγίσεις έγχυσης.

Η βαθιά γνώση της ανατομίας, των χαρακτηριστικών του προϊόντος και των κατάλληλων τεχνικών έγχυσης είναι απαραίτητη για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια των ασθενών.

Τα Fillers είναι μια διαδικασία που αξιολογείται ως η δεύτερη πιο κοινή μη χειρουργική αισθητική επέμβαση που εκτελείται με εκτιμώμενη αύξηση 58% τα τελευταία 5 χρόνια.
Η σωστή χρήση αυτών των προϊόντων απαιτεί ειδικές γνώσεις για την ανατομία του προσώπου, ανάλυση της μορφολογίας και της γήρανσής του και των χαρακτηριστικών του προϊόντος. Οι στόχοι της διαδικασίας κυμαίνονται από τη διόρθωση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία έως τη βελτιστοποίηση των αναλογιών του προσώπου.

Ποιος είναι ο σκοπός των Fillers;

Τα Fillers, επίσης γνωστά ως ενέσιμα εμφυτεύματα, Fillers μαλακών ιστών, Fillers χειλιών και προσώπου ή Fillers ρυτίδων είναι εμφυτεύματα ιατρικών συσκευών που έχουν εγκριθεί από τον FDA για χρήση στη δημιουργία μιας πιο λείας ή/και πληρέστερης εμφάνισης στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των ρινοχειλικών πτυχών.

Πόσο διαρκούν τα Fillers;

Οι βαθιές ενέσεις μπορεί να διαρκέσουν έως και 12 μήνες και τα νεότερα προϊόντα στην αγορά μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο χρόνια.

Σε ποια ηλικία είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τα Fillers;

Αν ψάχνετε για ένα Filler για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, τα μέσα της δεκαετίας των 20 είναι συχνά μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε. Το σώμα σας αρχίζει να χάνει οστά και κολλαγόνο γύρω στα 26, οπότε είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε τις ενέσεις συντήρησης. Ξεκινώντας νωρίς, θα χρειαστείτε λιγότερο προϊόν από ό,τι αν περιμένετε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’50.

Ποιο είναι το πιο ασφαλές Filler προσώπου;

Τα προϊόντα με βάση το υαλουρονικό οξύ θεωρούνται ένα από τα πιο ασφαλή Fillers.

Ποιες είναι οι αντεδείξεις των Fillers;

Σύμφωνα με τον FDA, δεν υπάρχει καμία έρευνα που να δείχνει ότι τα Fillers είναι ασφαλή για έγκυες ή θηλάζουσες, επομένως μπορεί να θέλετε να σταματήσετε εάν περιμένετε μωρό ή γεννήσατε πρόσφατα.

Είναι καλύτερο το Laser ή τα Fillers;

Εάν το κύριο μέλημά σας είναι οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, μια ένεση μπορεί να δώσει μια γρήγορη λύση, χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Ωστόσο, εάν οι πόροι, οι κηλίδες και οι γραμμές σας ενοχλούν, η θεραπεία με λέιζερ μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος, ακόμα κι αν η περίοδος αποκατάστασης είναι μεγαλύτερη.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται τα Fillers;

· Αύξηση του όγκου των χειλιών

· Βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου (βελτίωση του οβάλ του προσώπου)

· Γέμισμα των ζυγωματικών

· Διόρθωση του σχήματος της μύτης (Αναίμακτη Ρινοπλαστική)

· Ρυτίδες των παρειών / Μετώπου

· Ρυτίδες των ματιών / μεσοφρύου

· Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

· Ρυτίδες των χειλιών / στόματος

· Ρυτίδες του λαιμού

· Ουλές ακμής

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις το ωραιότερο δώρο για εσένα και τις φίλες σου, επιλέγοντας τις καλύτερες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα!

Ψάχνεις δώρο για τις γιορτές; Τι καλύτερο απο ενα δώρο ομορφιάς σε εσένα και τις φίλες σου;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σκασμένες φτέρνες: Tips για πιο λεία πέλματα

Her News

6 Κόλπα για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

Her News

Καλλυντικά με SPF για περισσότερη προστασία

Her News