HerNews.gr
Rainbow

Γιώργος Μπένος: «Μετά το φιλί στο Maestro τα σχόλια ήταν λίγο ανησυχητικά – Ευτυχώς η πλειοψηφία μας υποστήριξε»

Με αφορμή τη συνεργασία που έχουν στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Maestro ο Γιώργος Μπένος συνάντησε τον Ορέστη Χαλκιά στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στο MEGA. Μέσα σε όλα, οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για το περιβόητο πρώτο φιλί που αντάλλαξαν τηλεοπτικά οι ρόλοι τους, Σπύρος και Αντώνης.

Γιώργος Μπένος: «Χάρηκα με τις αντιδράσεις γιατί είμαστε στο 2022»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε πως «από το δικό μου περιβάλλον ήταν θετικές οι αντιδράσεις για αυτή τη σκηνή. Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες; Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές ως προς εαυτό. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα σάιτ που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω».

«Πολλά, πολλά. Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει…».

«Μου έστειλε μήνυμα ένα παλλικάρι ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out»

«Μου έστειλε μήνυμα ένα παλλικάρι που ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν μου είπε ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out! «Για λίγο δεν το έκανα αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία σε άλλη σκηνή» μου έγραψε» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Ορέστης Χαλκιάς στο late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι.

Maestro: Η σκηνή που έκανε το Twitter να δώσει στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη βραβείο EMMY

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απασφαλίζει με ανάρτησή της για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε λόγω της παρουσίας της στο Athens Pride

HerNews ka

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Όταν είπα στον Κ. Μητσοτάκη ότι είμαι γκέι, μου απάντησε «ναι, και;»

HerNews ka

Athens Pride 2023: Σήμερα η πορεία υπερηφάνειας- Το πρόγραμμα και οι καλλιτέχνες

Her News