HerNews.gr
Beauty

Serums vs Concentrates: Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους;

Τα serums είναι ευρέως διαδεδομένα στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και είναι απαραίτητα για την ενυδάτωση του δέρματος μας! 

Serums

Ωστόσο τα concentrates ήταν η #beautyαπορία της εβδομάδας και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά κύριο λόγο στο εξωτερικό. Ωστόσο, αρχικά θα μιλήσουμε για τη σημασία των serums. Τα serums διαφορετικά οροί προσώπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και το πρωί και το βράδυ και δρουν στοχευμένα πάνω σε διάφορες ανάγκες όπως οι ρυτίδες, η αφυδάτωση, και τέλος η χαλάρωση.

Από την άλλη πλευρά, τα concentrates είναι συμπυκνωμένες συνθέσεις για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών στο δέρμα όπως είναι η θαμπή επιδερμίδα και η μείωση των σημαδιών ακμής ή ακόμη και της ίδιας της ακμής.

Serums

Οι διαφορές τους με τα serums είναι μικρές και αφορούν κυρίως το ποσοστό συγκέντρωσης σε ενεργά συστατικά και όχι τόσο την υφή.

Τα concentrates βέβασια έχουν πιο υψηλή συγκέντρωση  σε συγκεκριμένα συστατικά όπως είναι η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε. Καλό είναι να χρησιμοποιούνται καθημερινά, όπως τα serums. Ειδικά για τις ευαίσθητες περιοχές, και τα δυο προϊοντα γίνονται must-have!

Beauty: Οι καλύτερες homemade μάσκες προσώπου για το απόλυτο selfcare το Σαββατοκύριακο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Θεραπεία Cavitation: Η «αναίμακτη λιποαναρρόφηση» είναι η λύση στο τοπικό πάχος

Her News

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Η Selena Gomez σου δείχνει το απόλυτο classic!

HerNewskl

Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε την τέλεια πρόταση για τις στιγμές που δεν προλαβαίνεις να επισκεφθείς το κομμωτήριο

HerNewskl