HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τριαντάφυλλος κατά Κατερίνας Καινούργιου – «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για την ενόχληση που ένιωσε με την Κατερίνα Καινούργιου…

«Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο; Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί; Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;» δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) στο Survivor All Star; «Μακάρι να λάβει μέρος. Αν έχει κι ειδική μεταχείριση από την παραγωγή, είναι μάγκας τεράστιος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιτίκα Στασινοπούλου: “Το ειδύλλιό του τέως με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει, η μάνα του…”

Her News b

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Γιατι λείπει από την εκπομπή Super Κατερίνα;

Her News b

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Δεν είμαι σε φάση να συζητήσω για το διαζύγιό μου”

Her News