HerNews.gr
Αφιερώματα

Αστέρες του Χόλιγουντ που επέλεξαν μια δεύτερη καριέρα

Οι στατιστικές δείχνουν ότι το μέσο άτομο αλλάζει δουλειά πέντε έως έξι φορές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής, αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια με τις διασημότητες και ειδικά του Χόλιγουντ.

Ορισμένες διασημότητες όχι μόνο ασχολούνται με πολλούς τομείς, αλλά διαπιστώνουν ότι διαπρέπουν σε αυτούς σε σημείο που αποφασίζουν να κάνουν μια ολοκληρωτική αλλαγή καριέρας.

Παρακάτω ακολουθούν επτά από τις πιο διάσημες σταρ του Χόλιγουντ που έκαναν διαφορετική δουλειά.

Τόνι Ντάντζα

Ο Τόνι Ντάντζα, ο διάσημος ηθοποιός της δεκαετίας του ’80 και του ’90, έκανε ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ το 2009 για να γίνει καθηγητής αγγλικών σε ένα λύκειο της Φιλαδέλφειας. Το ταξίδι του καταγράφηκε στο ριάλιτι, Teach: Tony Danza. Μέσω αυτής της εμπειρίας, ήθελε οι θεατές να εμπνευστούν από το παράδειγμά του να δοκιμάσει κάτι καινούργιο αργότερα στη ζωή του, ενώ ταυτόχρονα έριξε φως σε ό,τι συμβαίνει στις αμερικανικές τάξεις σήμερα.

Τζιμ Κάρεϊ

Τις τελευταίες δεκαετίες, ο Τζιμ Κάρεϊ έχει γίνει θρύλος στην κωμωδία. Με εμβληματικές ταινίες όπως το Liar Liar και το Eternal Sunshine of the Spotless Mind , έγινε αμετάκλητο αντίκτυπο στην ποπ κουλτούρα. Ωστόσο, πρόσφατα, αποφάσισε να διακλαδωθεί σε ένα άλλο πάθος του, την τέχνη.

Τα έργα του πωλούνται πλέον για όχι λιγότερο από δέκα χιλιάδες δολάρια το κομμάτι, με διάσημους θαυμαστές όπως ο ίδιος ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Μακόλεϊ Κάλκιν

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν  έγινε γρήγορα γνωστός με την επιτυχία του στις ταινίες Home Alone αλλά βρήκε την απίστευτη φήμη συντριπτική. Επιλέγοντας ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας και αφιερώνοντας χρόνο στην προσωπική του ζωή, ενώ αντιμετωπίζει τον εθισμό, έκανε μια απροσδόκητη επιστροφή στο πλαίσιο του The Pizza Underground, τραγουδώντας τραγούδια για την πίτσα.

Κάμερον Ντίαζ

Το λαμπερό χαμόγελο της Κάμερον Ντίαζ φώτιζε τις οθόνες σε όλο τον κόσμο σε όλη τη δεκαετία του ’90, αλλά τώρα έχει αποσυρθεί από τη σόου μπιζ. Αφού πρωταγωνίστησε σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες του Χόλιγουντ – από το There’s Something About Mary μέχρι το Vanilla Sky και το Gangs Of New York – ποιος μπορεί να κατηγορήσει την Κάμερον που θέλει ένα διάλειμμα; Η Κάμερον  έχει επίσης γράψει δύο βιβλία, το The Body Book και το bestseller The Longevity Book , δίνοντάς μας περαιτέρω πληροφορίες για το πώς ένα άτομο μπορεί να επιτύχει ένα εντυπωσιακό φάσμα στόχων σε πολλές σταδιοδρομίες.

Αντζελίνα Τζολί

Παρά το ήδη γεμάτο πρόγραμμα που περιελάμβανε να είναι μαμά έξι παιδιών και εργαζόμενη ηθοποιός, η Angelina Jolie αποφάσισε ότι ήθελε να επεκτείνει την επιρροή της στον κόσμο πέρα ​​από το Χόλιγουντ. Είναι σταθερά αφοσιωμένη στον ρόλο της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Υπηρεσίας Προσφύγων του ΟΗΕ από το 2001, αγωνιζόμενη για αλλαγή στην πρόληψη των συγκρούσεων και προστατεύοντας τους ανθρώπους σε περιόδους διαμάχης.

Έμμα Γουάτσον

Μπορεί ο Χάρι Πότερ και η Έμα Γουάτσον να είχαν τις μέρες τους στο Χόγκουαρτς πίσω τους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ηθοποιό να κάνει μια πραγματική διαφορά στον κόσμο. Με τον διορισμό της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Γυναίκας των Ηνωμένων Εθνών και την υπεράσπιση του HeForShe, αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα όπως η ανισότητα στην εκπαίδευση των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Το 1998, ίδρυσε το Ίδρυμα Leonardo DiCaprio με μια συγκεκριμένη αποστολή στο μυαλό του. Nα βοηθήσει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας του πλανήτη μας, στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στην υποστήριξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ως εκ τούτου, ο Ντι Κάπριο είναι ένας από τους επτά πιο διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ μεταξύ των άλλων που αναφέρονται εδώ, που επέλεξε μια δεύτερη καριέρα σε μεταγενέστερο σημείο της ζωής του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αρχαία Εποχή

HerNews ka

Κυριακή του Πάσχα: Η κορυφαία γιορτή του Χριστιανισμού και ο Εσπερινός της Αγάπης

Her News b

Ρίτα Όρα: Σαν σήμερα γεννήθηκε η pop star με τα εκατομμύρια views στο youtube

Her News b