HerNews.gr
Διεθνή

Φραντσέσκο Τζιόρτζι: Ποιος είναι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή που συνελήφθη

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή ερευνάται για υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ αντιμέτωπος με τις ίδιες κατηγορίες φαίνεται να είναι και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Ο ίδιος μάλιστα συνελήφθη πριν την Εύα Καϊλή, καθώς εκείνη έχαιρε ακόμη πολιτικής ασυλίας.

Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι κατάγεται από την Ιταλία, έχει σπουδάσει στο Μιλάνο και εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2009. Ασχολείται αρκετά χρόνια ως Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρει η σελίδα του στο Linkedin, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο. Έχει ευρύ δίκτυο επαφών με βουλευτές, πολιτικούς, δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΜΚΟ και πρεσβείες.

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γνώρισε και την Εύα Καϊλή πριν από πέντε χρόνια. 

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2020. Οι δυο τους έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ενώ τον Φεβρουάριο του 2021 απέκτησαν την κόρη τους Αριάνδη.

Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, εύκολα θα διαπιστώσει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπά ιδιαίτερα τη θάλασσα, τα ταξίδια αλλά και τα χειμερινά σπορ. Έχει περίπου 600 followers στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesco Giorgi (@fragiorgi13)

“Γνωριστήκαμε στη δουλειά και εκτίμησα το πόσο σοβαρός, έξυπνος και μορφωμένος ήταν. Στη συνέχεια διαπίστωσα πως έχει χρυσή καρδιά και νοιάζεται για τους άλλους αλλά και σέβεται την οικογένεια. Αυτά ήταν μία καλή βάση για όλα.”, είχε δηλώσει η Εύα Καϊλή.

Σε άλλες δηλώσεις της για τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, στο περιοδικό ΟΚ! είχε αναφέρει: «Είναι εφικτό να συνδυαστεί καριέρα και οικογένεια, εφόσον επιλέξεις έναν σύντροφο που σε σέβεται και έχει την παιδεία και την αυτοπεποίθηση να αναλάβει ρόλο και ευθύνη στο μεγάλωμα των παιδιών».

«Αποφάσισα πως στην προσωπική μου ζωή δεν χωράνε ανταγωνισμοί και συμπλέγματα άλυτα και έχω δίπλα μου ανθρώπους που βλέπουν λύσεις και όχι προβλήματα. Σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα με οργάνωση και τη στήριξη και αγάπη των γονιών μας, καθώς μόνο εκείνοι μας βοηθάνε στο μεγάλωμα της μικρής», είχε πει.

Εύα Καϊλή: Προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές του Σαιν Ζιλ – Οι κατηγορίες και οι ποινές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Αναγκαζόταν να τρώει μόνο κονσέρβες για δυο χρόνια

HerNews ka

Δημιουργήθηκαν τα πρώτα ωάρια από αρσενικά κύτταρα ποντικιών – Ανοίγει ο δρόμος για δύο βιολογικούς μπαμπάδες

Her News

Κιμ Καρντάσιαν: Τίτλοι τέλους στον γάμο με τον Κάνιε Γουέστ

Her News