HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 έως 18 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από από 12 έως 18 Δεκεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Κριού θα ξεκινήσει με φλερτ, χαρά και διασκέδαση, αν είστε λοιπόν μόνοι, μη μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι σας. Κάποιοι θέλουν να σας δουν και θα σας το δείξουν ξεκάθαρα. Αδράξτε λοιπόν τις ευκαιρίες και μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας, αλλά και θέματα ρουτίνας που σας απασχολούν έντονα.

ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές αρχές της, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Για κάποιο λόγο όμως, θα επιβαρυνθειτε ψυχολογικά, φροντίστε όσο μπορείτε να μην σας πάρει από κάτω. Προς το τέλος της εβδομάδας σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας και αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές προοπτικές να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας κινητοποιήσει διαφορετικά και θα σας φτιάξει τη διάθεση.  

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα έχει πολλές μετακινήσεις και αρκετά ευχάριστα μηνύματα, που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τώρα, δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα πολύ ευχάριστο ταξιδάκι με πολύ δικά σας άτομα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα πάει πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τις διευθετήσετε. Αρκετοί ίσως κάνετε και κάποια έξοδα παραπάνω, όμως την Τετάρτη θα σας δοθούν ευκαιρίες να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Ίσως κάνετε και κάποιο πολύ ευχάριστο ταξίδι, με κάποια πολύ κοντινά σας άτομα και να περάσετε και όμορφα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για εσάς τα ζώδια του Λέοντα, η εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα στις αρχές της θα σας δώσει το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που ικανοποιούν εσάς. Θα πρότεινα όμως να μην κάνετε παραπάνω έξοδα από ότι αντέχει το πορτοφόλι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μετακινηθείτε με κάποιο συγγενικό σας άτομο και υπάρχει πιθανότητα να κλείσετε κάποια πολύ ευνοϊκή συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με ένα κλείσιμο στον εαυτό σας και δεν αποκλείεται να θελήσετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, για να ξεκουραστείτε από τις πολλές υποχρεώσεις που είχατε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα παραπάνω, που θα  σας αγχώσουν.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ζυγού θα ξεκινήσει με πολλές επαφές και ιδιαίτερα φιλικές. Δεν αποκλείεται να μπείτε και σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, που θα σας βοηθήσει στο να πετύχετε τα σχεδιά σας. Φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αν αυτό σας κουράσει, θα έχετε προς το τέλος της εβδομάδας την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Τα ζώδια του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα επαγγελματικά σας. Σίγουρα θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να μπορέσετε να έχετε οικονομικές απολαβές που θα σας ικανοποιήσουν. Φιλικά άτομα σας στηρίζουν και βοηθούν στο να πετύχετε κάποια μεγαλεπήβολα σχεδιά σας. Φροντίστε να τους κρατήσετε κοντά σας, γιατί θα τους χρειαστείτε και αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το να ασχολείστε με συγγενείς εξ’ αγχιστείας και να περνάτε κάποιες ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Τώρα, αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, υπάρχει βοήθεια για να το πετύχετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ήθελα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς θα υπάρξει στις αρχές της εβδομάδας ένα άγχος για οικονομικές εκκρεμότητες και ίσως να σκεφτείτε να πάρετε ένα δάνειο. Τώρα, αν είστε από αυτούς που παίρνετε διατροφή από κάπου, φροντίστε να τα ζητήσετε αν δείτε πως καθυστερούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εικόνα που έχετε προς τα έξω, αλλά και με την εργασία  σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα πρέπει να ασχοληθείτε με το γάμο, τη σχέση ή τις συνεργασίες σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε περισσότερη πελατεία και κατά συνέπεια θα βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα μεταπτυχιακό,που θα σας βοηθήσει πολύ στη δουλειά σας.                  

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή εβδομάδα ξεκινάει με κάποια θέματα εργασιακά που θα πρέπει να τα διευθετήσετε τώρα. Αν θελήσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, είναι η ευκαιρία να το κάνετε και έτσι να καταφέρετε να χάσετε κάποια κιλά που σας ταλαιπωρούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το γάμο ή τη σχέση σας και φροντίστε να χαλαρώσετε μαζί τους.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

HerNewskl

Πανσέληνος του Λύκου: 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε

HerNews ka