HerNews.gr
Ελλάδα

Έγκλημα στο Μαρούσι: Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη την 22χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας από την 17χρονη κόρη του καρδιολόγου στο Μαρούσι.

Όπως φαίνεται, η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι για ανοίξει και να «λιώσει» το κεφάλι της φίλης της. Στη συνέχεια, πιθανότατα, με δυο μαχαίρια, την κατακρεούργησε με περισσότερα από 40 μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Μάλιστα, κατά την άγρια επίθεση η 17χρονη έκοψε τένοντά της και χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Μόλις έγινε αξιολόγηση της κατάστασης, επέστρεψε στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε το σκηνικό του θανάτου που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η κόρη γνωστού καρδιολόγου της περιοχής, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα οργής, αποφάσισε να «πάρει» με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή της φίλης της, γιατί της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν. Έτσι, η 17χρονη πήρε ένα μπουκάλι, χτύπησε με μανία το κεφάλι της 23χρονης φοιτήτριας Γερμανικής Φιλολογίας. Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν τέτοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων που το πολτοποίησε. Έπειτα την κατακρεούργησε με τα μαχαίρια.

Η 17χρονη, συνοδευόμενη από τον γνωστό ποινικολόγο κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, μετήχθη χθες το απόγευμα από τον 8ο όροφο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που κρατείται στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η οικογένεια της 17χρονης, δια μέσου του συνηγόρου της διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή κ. Δημήτρη Γαλεντέρη. Ο κ. Θεοδωρόπουλος, εξερχόμενος των δικαστηρίων έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους».

Η «απαγορευμένη» σχέση και τα ψυχολογικά προβλήματα

Όπως είπε, τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής καθώς έμεναν και σε κοντινές περιοχές, ενώ παρά το γεγονός πως οι γονείς δεν ενέκριναν την εν λόγω σχέση αυτή συνεχίστηκε. Ο δικηγόρος της 17χρονης μίλησε για ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα και σημείωσε πως ενώ παλαιότερα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, αυτό δεν συνέβαινε το τελευταίο διάστημα.

Για ψυχολογικά προβλήματα έκαναν λόγο και οι γονείς της ανήλικης, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες.

«Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λέσβος: Σάλος από γαϊδουροδρομίες – Νεαρά παιδιά μαστιγώνουν ανελέητα τα γαϊδουράκια

HerNews ka

Κατέβασαν ρολά τα εστιατόρια του Άκη Πετρετζίκη – Η εταιρεία του γνωστού σεφ βρίσκεται υπό εκκαθάριση

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε οικονομικές διακοπές με ιστιοπλοϊκά ή καταμαράν

HerNews ka