HerNews.gr
Μόδα

IDIL: Βρήκαμε τα 5 must-have παπούτσια για φέτος τις γιορτές!

Μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές και ήδη νιώθουμε την ανάγκη για την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μας.
Πιο συγκεκριμένα, τα παπούτσια είναι εκείνα που μας απασχολούν πάντα σε μια εμφάνισή μας γιατί αυτό που χρειάζεται η εποχή των εορτών είναι άνεση, ευελιξία αλλά και παπούτσια κατάλληλα για την εποχή. Στο IDIL βρήκαμε τα 5 must-have παπούτσια για φέτος τις γιορτές!

Από μπότες μέχρι το γόνατο, heeled loafers μέχρι μπαλαρίνες, έχουμε συγκεντρώσει παπούτσια για όλα τα στυλ, που θα ολοκληρώσουν τις Χριστουγεννιάτικες  εμφανίσεις σας.

Loafers

Είναι ιδανικά για τα πρωινά office looks σας αλλά και για τη βραδινή σας έξοδο. Μπορούν να συνδυαστούν με κάλτσες ή καλσόν για να μην νιώθετε το κρύο.

Högl Loafers STACY Natural

Ψηλές μπότες

Το πλέον signature παπούτσι του χειμώνα είναι οι οι ψηλές μπότες. Φορέστε της με πολλούς συνδυασμούς όπως jeans, φούστες, φορέματα και ολοκληρώστε κάθε σας χειμερινή εμφάνιση.

Högl Boots HIGH ATTENTION Black

Μποτάκια

Πέρα από τις ψηλές μπότες, άλλη μια διαχρονική επιλογή είναι τα μποτάκια. Είναι ευέλικτα και όπως οι μπότες, μπορούν να συνδυαστούν με πολλά looks δημιουργώντας πολλές φορές και μια πιο stylish εμφάνιση. Τα μποτάκια είναι απαραίτητο αξεσουάρ της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας και στο IDIL βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά!

Högl Booties BERNIE Ecru

Μπαλαρίνες

Οι κλασικές αγαπημένες μπαλαρίνες είναι η εύκολη επιλογή για τη σεζόν, αφού προσφέρουν άνεση και είναι ευκολοσυνδυάστες. 

Högl Ballerinas JULIETTE Natural

Γόβες

Οι γόβες θα πρωταγωνιστούν πάντα, ανεξάρτητα την εποχή. Πέρα από τις κλασικές, μπορείτε να δοκιμάσετε με πιο χοντρό τακούνι ή heeled loafers για μεγαλύτερη άνεση.

Högl Heeled Loafers GLENN Green

 

Ότι και αν αναζητάς για τις εμφανίσεις σου αυτές τις γιορτές, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, θα το βρείς χωρίς αμφιβολία στο IDIL!

IDIL: Ανακαλύψαμε το site με τα ωραιότερα brands μόδας

www.idil.gr

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Armani Prive: Οι αρλεκίνοι ήταν έμπνευση για την Couture συλλογή του οίκου

Her News

Kylie Jenner: Περιμένει τον Άγιο Βασίλη με…. μπαλακλάβα

HerNews ka

Margot Robbie: Δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις φανταστικές της εμφανίσεις

HerNews ka