HerNews.gr
Rainbow

Rebel Wilson: Παραδέχεται πως το πρώτο της φιλί με γυναίκα σε ταινία της άλλαξε την ζωή

Η Rebel Wilson δεν είναι σίγουρη ότι θα είχε συναντήσει ποτέ τη σύντροφό της Ramona Agruma, αν δεν είχε δώσει το πρώτο της φιλί στην οθόνη με μια γυναίκα.

Η 42χρονη ηθοποιός ήταν ειλικρινής για το πώς το φιλί με την  ηθοποιό Charlotte Gainsbourg στην επερχόμενη ταινία της Rebel Wilson, «The Almond and the Seahorse» άλλαξε την πορεία της ζωής της.

«Ποτέ μου δεν είχα φιλήσει γυναίκα πριν, οπότε σκεφτόμουν, Θεέ μου, πώς θα πάει αυτό;» Είπε η Αυστραλή ηθοποιός στο ρεπορτάζ, προσθέτοντας ότι ήταν εκείνη που πρότεινε σε μια γυναίκα να παίξει το έρωτά της στην ταινία.

«Δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό, αλλά ένιωσα ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει», αποκάλυψε η Rebel Wilson. «Είχα μια κατάσταση με μια γυναίκα πριν, όχι σεξουαλική σχέση και δεν είχαμε φιληθεί ούτε τίποτα. Αλλά μετά ήρθε το φιλί με τη Charlotte. Δεν πίστευα ότι είχε τόση σημασία».

Συνέχισε λέγοντας: «Αν δεν είχα την εμπειρία με τη Charlotte ή την εμπειρία με την άλλη γυναίκα, δεν ξέρω αν θα είχα γνωρίσει ποτέ τη σύντροφο μου. Έχοντας αυτές τις εμπειρίες άνοιξα την καρδιά μου σε αυτό ως πιθανότητα. Είμαι ευγνώμων για αυτές τις δύο εμπειρίες. Άλλαξε εντελώς την ερωτική μου ζωή».

Η ταινία, η οποία θα είναι ο πρώτος δραματικός ρόλος της Wilson, γυρίστηκε το 2021  λίγους μόλις μήνες πριν γνωρίσει την σύντροφό της.

H Wilson εμφανίστηκε ως μέλος της κοινότητας LGBTQIA+ λίγο αργότερα, τον Ιούνιο του 2022, συστήνοντας στους θαυμαστές της την Ramona Agruma στο Instagram.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια Πριγκίπισσα της Disney. Έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα μιας selfie.

Η Rebel Wilson καλωσόρισε επίσης το πρώτο της παιδί , ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Royce Lillian, μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο.

Ενώ δεν ήταν σαφές εάν η Agruma ήταν ή όχι συν-γονέας του νεογέννητου εκείνη την εποχή, έκτοτε έχει ανοιχτεί για τις δυσκολίες της μητρότητας.

«Αρχίζεις να σκέφτεσαι πρώτα τον άλλο αντί για τον εαυτό σου», είπε η Agruma σε ένα επεισόδιο του «The Morning Show».

Συνέχισε, «Οι προτεραιότητες αλλάζουν, όταν σκέφτεσαι, Αχ μακάρι να πάω για ένα μασάζ ή κάτι τέτοιο. Σε όχι, απλά θέλω να περάσω χρόνο μαζί της και να είμαι σπίτι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ημέρα Υπερηφάνειας: Η ιστορία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Her News

Νίκος Αποστολόπουλος: “Ήμουν γυμνός στη βεράντα μου στο Παρίσι με -10°C, λόγω… έρωτα!”

Her News

17 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας & Αμφιφοβίας

HerNews ka