HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θανάσης Παπαγεωργίου: «Όταν ήμουν παντρεμένος με την Λήδα Πρωτοψάλτη ήμουν ανώριμος για οικογένεια

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου συνάντησε τον Κώστα Τσουρό και μίλησε στο “MEGA Καλημέρα”. Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που ανεβάζει στο θέατρο «Στοά», για το γάμο του με την Λήδα Πρωτοψάλτη, αλλά και την τηλεοπτική επιτυχία.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» στο θέατρο «Στοά». Όπως είπε ο ίδιος, όταν ξεκίνησε το θέατρο «Στοά» το ελληνικό έργο ήταν απαξιωμένο.

«Την περίοδο της χούντας είχαμε την λογοκρισία. Έπαιζα και απέναντι ήταν ένας αστυνομικός. Υπήρχαν στιγμές που πέρασα δύσκολα με δάνεια, παίρναμε από συγγενείς. Δεν είχαμε τα νοίκια, είχα 25 αγωγές για έξωση. Είναι αυτονόητο ότι κάποιες μέρες δεν είχα να πληρώσω τους ηθοποιούς», είπε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο θέατρο.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου γνώρισε την επίσης ηθοποιό Λήδα Πρωτοψάλτη το 1962 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1965. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 1969, με τον ηθοποιό να δηλώνει πως έμειναν θεατρικό ζευγάρι και μετά το διαζύγιό τους.

«Όταν ήμουν παντρεμένος με την Λήδα Πρωτοψάλτη ήμουν ανώριμος για οικογένεια», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Δεν εξαργυρώσαμε καμία τηλεοπτική μας επιτυχία. Εαν λέγανε πάμε να δούμε τον Παναγιωτάκη από την «Μαντάμ Σουσού» στο θέατρο θα σταματούσα. Εμείς λέγαμε πολύ πιο εύκολα όχι, οι ηθοποιοί σήμερα λένε ναι σε ότι να ‘ναι».

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε στο «MEGA Καλημέρα» το μεγάλο του παράπονο: «Κάνω 60 χρόνια θέατρο και δεν μου έχουν προτείνει να παίξω στην Επίδαυρο», δήλωσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“Τα έσπασαν” Μαζωνάκης – Σχοινάς: Αναβλήθηκε και πάλι η πρεμιέρα τους – Τι συνέβη

Her News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει στο Night Out την Πέμπτη ότι έκλεισε συμφωνία και έφτιαξε βαλίτσες

HerNews ka

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

Her News