HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρίτα Γαγάνη: Τι κάνει σήμερα η μικρή «Λυδία» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»

Τι κάνει σήμερα η μικρή «Λυδία» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» ή αλλιώς η Μαρίτα Γαγάνη;

Η Μαρίτα Γαγάνη περιέγραψε:

«Ο ρόλος στη σειρά «λατρεμένοι μου γείτονες» προέκυψε μέσω ενός casting που πήγα από το πρακτορείο που ήμουν. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ καλό και μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Θυμάται πώς συνδύαζε τα γυρίσματα με το σχολείο της: «Τα γυρίσματα γίνονταν μετά το σχολείο μου. Έτρωγα μέσα στο αυτοκίνητο γιατί έκανα 1 ώρα απόσταση για να πάω».

«Το αγαπημένο μου ήταν όταν με έντυναν και μου έφτιαχναν τα μαλλιά. Στα διαλλείματα διάβαζα και έπαιζα με τα αλλά παιδιά. Ήταν οι φίλοι μου και είχαμε ταιριάξει πολύ με την Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ) και τον Δημήτρη Νταούλη (Μιχαλάκη)», θυμάται.

Μίλησε και είπε με ποιους ηθοποιούς είχε ιδιαίτερη σχέση: «Με την Ράνια Σχίζα είχαμε ιδιαίτερη σχέση. Ήταν πολύ καλή και την αγαπούσα. Το ίδιο και με τον Χρήστο Σιμαρδάνη».

Σχετικά με το τι κάνει σήμερα ανέφερε: «Έδωσα πανελλήνιες αλλά σκεφτόμουν πάντα την υποκριτική. Δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή, το κατάλαβα όταν έπαιζα στη σειρά Φαμίλια. Σπουδάζω διοίκηση τουρισμού παράλληλα με την υποκριτική».

Και η Μαρίτα Γαγάνη κατέληξε: «Θυμάμαι πολύ έντονα ένα γύρισμα που είχαμε κάνει σε λούνα παρκ. Είχα ξεχάσει ότι γράφουν οι κάμερες και με σκούντηξε ο Δημήτρης Νταούλης».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Αποστολόπουλος: «Με θλίβει που ο Κασσελάκης δεν ήρθε να ράψει σε έμενα τα κοστούμια του»

HerNews ka

Survivor 2024: Τα σχόλια των θεατών στο «X» για την Κατερίνα Δαλάκα & την Ασημίνα Χατζηανδρέου

HerNews ka

«Σπίτι με το MEGA»: Η Πίτσα Παπαδοπούλου το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00 με αξέχαστα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά

Her News