HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Barbie»: Όλα τα φώτα στη Μάργκοτ Ρόμπι – Το τρέιλερ της ταινίας κάνει πάταγο

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της ταινίας «Barbie» έχει ξεκινήσει καθώς πλέον κυκλοφόρησε το πρώτο teaser – τρέιλερ. Η Μάργκοτ Ρόμπι υποδύεται την εμβληματική κούκλα που διαχρονικά όλα τα κοριτσάκια αγαπήσαμε.

Στο τρέιλερ της ταινίας, παρακολουθούμε μια πρώιμη μορφή της κούκλας Barbie, ενώ αργότερα μια πιο σύγχρονη και λαμπερή εκδοχή της.

Το πρώτο teaser trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie» που κυκλοφόρησε κι επίσημα από την Warner Bros αποθεώνεται στα social media με πολλούς να το βλέπουν ως «κινηματογραφικό αριστούργημα».

Το τρέιλερ ξεκινά με μια εντυπωσιακή σκηνή – που αποτελεί επί της ουσίας ένα  “φόρο τιμής” στο “2001: A Space Odyssey” – δείχνοντας όμως κορίτσια να παίζουν με κούκλες.

«Από την αρχή του κόσμου, από τότε που υπήρξε το πρώτο κοριτσάκι, υπήρχαν κούκλες», ξεκινά το τρέιλερ. Αλλά οι κούκλες ήταν πάντα και για πάντα μωρά. Μέχρι…»

Τα κοριτσάκια στο τρέιλερ φαίνονται να κοιτάζουν ψηλά όταν μια τεράστια Barbie που οποία υποδύεται η Margot Robbie, με εμφάνιση που την έχει μετατρέψει σε γνήσιο ομοίωμα της κούκλας, εμφανίζεται στο πλάνο. Εκεί είναι που τα κοριτσάκια, διαλύουν τις παλιές κούκλες τους!

Το teaser δείχνει και στιγμιότυπα των Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κεν και τον Σιμού Λιού να χορεύει. 

Σκηνοθέτις του πρότζεκτ είναι η Γκρέτα Γκέργουικ («Lady Bird», «Little Women») ενώ το σενάριο συνυπογράφουν η Γκέργουικ με τον Νόα Μπάουμπαχ («Marriage Story», «White Noise»). Το καστ πλαισιώνουν οι Αμέρικα Φερέρα, Κέιτ ΜακΚίνον, Μάικλ Σίρα, Γουίλ Φέρελ, Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ κ.α. 

Το φιλμ βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης εδώ και οκτώ χρόνια και μάλιστα έγιναν πολλές αλλαγές μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Tέλος το GNTM- Ο λόγος το DWTS

Her News b

Avatar: The Way of Water – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Her News b

Robert Downey Jr: “Έπαιρνα ναρκωτικά από 8 ετών, μου πήρε 20 χρόνια να καθαρίσω”

Her News