HerNews.gr
Social News

Ερωτευμένος ο Πέτρος Ιακωβίδης: Ποια είναι η κούκλα σύντροφός του

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, παρά την τεράστια απήχηση στον κόσμο και με χιλιάδες θαυμάστριες, έχει καταφέρει να προφυλάσσει την προσωπική του ζωή και να απασχολεί μόνο με τα τραγούδια του.

Όπως όμως όλα δείχνουν, αυτή την περίοδο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι ερωτευμένος με την καλλονή Μαριτίνα Ανδριώτη.

Οι δυο τους διατηρούν σχέση το τελευταίο διάστημα, ενώ πληροφορίες τους θέλουν να έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα και να μένουν στο ίδιο σπίτι.

Η Μαριτίνα Ανδριώτη είναι μοντέλο και Influencer. Διατηρεί ενεργούς λογαριασμούς τόσο στο Instagram όσο και στο Tik Tok. Η νεαρή σύντροφος του Πέτρου Ιακωβίδη κατάγεται από την Κέρκυρα. Ασχολείται επαγγελματικά με το modelling, κάνοντας φωτογραφίσεις και καμπάνιες. Μάλιστα έχει κάνει Tik Tok με τον αγαπημένο της που συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

@maritina_andrioti

#ντουέτο με @petrosiakovidis indeed

♬ Geia Sou – Petros Iakovidis & Josephine

Η Μαριτίνα διαθέτει μια αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση ενώ αν κάνεις μια βόλτα στα προσωπικά της social media θα δεις πως λατρεύει το καλό φαγητό, τις εκδρομές και τη θάλασσα!

Όσα είχε πει ο Πέτρος Ιακωβίδης για τις σχέσεις που του προσάπτουν

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Ιακωβίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως του έχουν χρεώσει κατά καιρούς σχέσεις: «Με έχει φλερτάρει θαυμάστρια. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να φλερτάρει και κυρίως όταν μια γυναίκα του αρέσει δεν πρέπει να την αφήνει».

«Τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή απλά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Μου έχουν προσάψει σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη Ζόζεφιν» συνέχισε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά για τις πλαστικές – “Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν”

Her News b

Travis Scott: Διέψευσε δημόσια τις φήμες περί απιστίας προς την Kylie Jenner

HerNewskl

Άκης Σακελλαρίου: «’Ημουν για δέκα μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι κάτι»

Her News b