HerNews.gr
Ελλάδα

Το όνειρο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έγινε πραγματικότητα – Δημοπρατήθηκαν τα μετάλλια και οι δάδες του

Δημοπρατήθηκαν οι δάδες και τα ολυμπιακά μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, κάνοντας πραγματικότητα την τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη.

«Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου» έγραφε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που “έφυγε” από την ζωή στις 14 Οκτωβρίου μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ολυμπιονίκης είχε εκφράσει την επιθυμία του να δοθούν τα Ολυμπιακά του μετάλλια και οι δάδες σε δημοπρασία και τα χρήματα να δοθούν σε δομές για τα παιδιά.

Σε ανάρτησή της, η οικογένειά του ανακοίνωσε το τέλος της δημοπρασίας, με συμμετοχή κόσμου από διάφορες χώρες. Μάλιστα, δεν έλειψαν και όσοι θέλησαν να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν, αν και δεν ήταν πλειοδότες. «Αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική» αναφέρει η ανάρτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της οικογένειας

«Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

-ΛΑΜΨΗ- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.
-ΦΛΟΓΑ- ΣύλλογοςΓονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.
-Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.
-Σύλλογος ΣεισμόπληκτωνΔήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.
-ΆΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.
-Γιατροί Χωρίς Σύνορα.
-Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας».

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καισαριανή: Στα ίχνη του δράστη της επίθεσης με τη σύριγγα

HerNews ka

Στα «κόκκινα» η κίνηση στους δρόμους – Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς

Her News

Καιρός: Καλές καιρικές συνθήκες με αραιές νεφώσεις

HerNews ka