HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Aυτοϊκανοποίηση: Τα μυστικά που θα την απογειώσουν

Η αυτοϊκανοποίηση, ειδικότερα για τις γυναίκες, παραμένει ακόμη και σήμερα θέμα ταμπού, αφού οι περισσότερες σπάνια παραδέχονται ότι το κάνουν. Πολλές ντρέπονται ακόμη και να το δοκιμάσουν.

Αυτό, όμως, που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως πρόκειται για μια απολύτως φυσιολογική έκφανση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 78% των ενηλίκων στον κόσμο αυνανίζεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Πάμε όμως να δούμε τα μυστικά που θα απογειώσουν τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση

Φτιάξε την τέλεια ατμόσφαιρα

Η προετοιμασία για την τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα δεν πρέπει να γίνεται μόνο για έναν σύντροφο. Αξίζεις υπέροχες στιγμές με τον εαυτό σου και η αυτοϊκανοποίηση. Είναι και αυτό κομμάτι του self care και θέλει την απαραίτητη προετοιμασία.

Προτεραιότητα στα προκαταρκτικά

Δεν χρειάζεται να υπάρχει παρτενέρ για να αφιερώνεις χρόνο στα προκαταρκτικά. Το να ασχοληθείς με το σώμα σου, και όχι απαραίτητα στις ερωτογενείς ζώνες, δείχνει ότι θες να το απολαύσεις. Με ένα λάδι για μασάζ ή εσώρουχα που θα σε βάλουν στο κλίμα, θα ζήσεις και μόνη σου έναν πολυπόθητο οργασμό.

Απενοχοποίησε τις φαντασιώσεις σου

Το βασικό πράγμα που σε εμποδίζει να απογειώσεις την απόλαυση… είναι το μυαλό σου. Μην βάζεις στοπ σε αυτά που σκέφτεσαι.

Ανακάλυψε την κλειτορίδα σου

Θεωρούμε ότι το γνωρίζουν όλοι, όμως δεν ασχολούμαστε μαζί της όσο θα έπρεπε. Δεν θέλουν όλες την ίδια πίεση ή ρυθμό. Κάθε σώμα είναι ξεχωριστό και κάθε φορά στο σεξ ή και την αυτοϊκανοποίηση είναι ιδιαίτερη. Σε κάθε περίπτωση, την κλειτορίδα σου θα την μάθεις μόνο μέσα από την εξάσκηση.

Μην ασχολείσαι μόνο με αυτή

Ξέρουμε ότι η κλειτορίδα έχει χιλιάδες νευρικές απολήξεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το μοναδικό σημείο στο σώμα. Χτίσε την απόλαυση σιγά σιγά, ξεκινώντας από διάφορα σημεία, ακόμα και εκείνα που δεν θεωρείς τόσο ερωτικά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις.

Ανακάλυψε νέες στάσεις

Γιατί πρέπει αυτό να είναι προνόμιο μόνο στο σεξ και όχι και στην αυτοϊκανοποίηση; Μπορεί να μην βολεύεσαι ανάσκελα και να ανακαλύψεις ότι η αίσθηση είναι πολύ καλύτερη όταν είσαι μπρούμυτα. Ίσως οι οργασμοί σου γίνουν πολύ πιο έντονοι. Απλά πειραματίσου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γυναικείος οργασμός: Σε ποια ηλικία έχεις τον καλύτερο

Her News b

Έρευνα αποκαλύπτει: Σε ποια χώρα ο μέσος άνθρωπος έχει αλλάξει πάνω από…15 ερωτικούς συντρόφους;

HerNews ka

Γιατί είναι καλό όταν κάνετε σεξ να κοιμάστε χωριστά;

HerNewskl