HerNews.gr
Διεθνή

Jane Fonda: «Ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση, το καλύτερο δώρο!»

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για την Jane Fonda, και μάλιστα το καλύτερο δώρο ήρθε από τον ογκολόγο της. Η δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο καρκίνος της είναι σε ύφεση!

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία», ανακοίνωσε μέσα από το blog της το οποίο είχε τίτλο: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ».

Η Jane Fonda, η οποία γίνεται 85 ετών την επόμενη εβδομάδα, μοιράστηκε ότι οι τέσσερις πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», αλλά ότι η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή» για το σώμα της, γεγονός που της είχε περιορίσει τις κινήσεις της.

«Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή», έγραψε. «Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε και στείλατε καλές σκέψεις για μένα. Είμαι σίγουρη ότι αυτό έπαιξε ρόλο στα καλά νέα».

Η βραβευμένη με Όσκαρ αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι έπασχε από λέμφωμα non-Hodgkin και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για έξι μήνες.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλά θεραπεύσιμο καρκίνο. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε αισθάνομαι πολύ τυχερή», διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως το γεγονός ότι είναι διάσημη της παρείχε κορυφαία ασφάλιση υγείας καθώς και «πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς για θεραπεία».

Η Jane Fonda αποκάλεσε επίσης τον καρκίνο «δάσκαλο» και δήλωσε ότι έχει δεσμευτεί να «δίνει προσοχή» στα μαθήματά του.

Παρά την τρομακτική διάγνωση και τις επακόλουθες θεραπείες, η Jane Fonda ορκίστηκε να μην αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει την ακτιβιστική της δράση της για την κλιματική αλλαγή.

Στην πραγματικότητα, αφού μοιράστηκε τα καλά νέα για την υγεία της εξήγησε ότι «οι επιπτώσεις» του τελευταίου γύρου χημειοθεραπείας «έφυγαν» μόλις πήγε στην Ουάσιγκτον για την πρώτη διαδήλωση.

Jane Fonda: “Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nirvana: Το «γυμνό μωρό» μηνύει την μπάντα για… παιδική πορνογραφία

Her News

Πρίγκιπας Louis: Κλέβει για ακόμα μια φορά την παράσταση στις επίσημες εκδηλώσεις

HerNews ka

Τζο Μπάιντεν: Νέο ατύχημα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ – Σκόνταψε ξανά στις σκάλες του Air Force

HerNews ka