HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Απόστολος Γκλέτσος: «Οι φιλίες μπορούν να χαλάσουν, όχι για τα κόμματα»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τελικά, χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα, όπως είχε πει στο παρελθόν η Βάσια Τριφύλλη;

«Μπορούν και να χαλάσουν οι φιλίες, όχι για τα κόμματα. Για μία ιδεολογία, για μία αξία… Και δεν αναφέρομαι στη Βάσια, την οποία αγαπώ και είμαστε φίλοι. Βεβαίως μπορούν να χαλάσουν, ακόμα και συγγένειες», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» και είχε συναναστραφεί με Ρομά λόγω του σίριαλ, σχολίασε τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από σφαίρα αστυνομικού

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει τεράστια κεφάλαια για την ενσωμάτωσή τους. Κάποιοι… ειδικοί τα έφαγαν και αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και αναγκάζονται να βρίσκονται σε συνεχή παρανομία. Έχουμε και μία αστυνομία, που κάποιοι χωρίς να είναι καλά εκπαιδευμένοι, είναι θερμοκέφαλοι».

Ακόμη, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στην υπόθεση Φιλιππίδη, τονίζοντας πως η δικαιοσύνη θα πρέπει να βγάλει το «κοστούμι» και να αποφασίσει πόσα χρόνια θα πρέπει να κάτσει στη φυλακή.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα πρέπει να κάτσει πολύ στη φυλακή», συμπλήρωσε, ενώ για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη είπε πως ο κόσμος θα αποφασίσει, ωστόσο ο ίδιος δεν θα συνεργαζόταν μαζί του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για το πως τον αντιμετωπίζουν οι σύντροφοι της κόρης του: «Είναι πολύ ψαρωμένοι… Έρχονται μπροστά μου και κάνουν ότι δεν είναι μπροστά μου, ότι δεν υπάρχω!».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Ρούλα Κορομηλά.

«Η Ρούλα είναι η Ρούλα, είναι über alles. Εάν μου ζητήσει η Ρούλα Κορομηλά να κάνω τον βοηθό της θα πάω τρέχοντας και χωρίς αμοιβή», δήλωσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους

Her News

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπο της στους  «Πρωταγωνιστές» – Δείτε το trailer

Her News b

Ελένη Δήμου: «Είμαι έξω από τα κυκλώματα, είμαι αντιστάρ»

Her News b