HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna- ASAP Rocky: Αποκάλυψαν το πρόσωπο του γιού τους- Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Η Rihanna εντοπίστηκε από παπαράτσι με τον ASAP Rocky και τον γιό τους σε μια παραλία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου λίγο μετά αφού αποκάλυψε το πρόσωπο του γιού της για πρώτη φορά.

Με ένα βίντεο στο TikTok όπου στην περιγραφή του γράφει “παραβιάστηκε”, η Rihanna αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιού της ο οποίος είναι πραγματικά γλύκας.

@rihannahacked♬ original sound – Rihanna

Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό το βίντεο κάποιοι θαυμαστές της πίστευαν ότι όντως το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε κατά λάθος.

Μετά από αυτό το βίντεο το ζευγάρι βρέθηκε σε μια παραλία μαζί με τον γιό τους και καθώς υπήρχε μεγάλη ομάδα μαζί τους από φωτογράφους φαίνεται πως βρέθηκαν εκεί για να βγάλουν κάποιου είδους οικογενειακές φωτογραφίες.

Σε αυτά τα τρυφερά στιγμιότυπα η Rihanna με τον ASAP Rοcky προσπαθούν να σκεπάσουν τον γιό τους με την κουβέρτα για να μην κρυώνει και είναι αρκετά εμφανής η ευτυχία στα πρόσωπά τους.

Η Rihanna ήταν ντυμένη κομψά με ένα μαύρο, διάφανο φόρεμα με σκίσιμο που αναδείκνυε τα μακριά της πόδια. Τα μαλλιά της ήταν σε afro στυλ ενώ ήταν ξυπόλητη.

Εν τω μεταξύ, ο Rocky είχε ένα total black δερμάτινο look που αποτελούνταν από γιλέκο, παντελόνι και σακάκι και ο γιος του ζευγαριού ήταν κυρίως τόπλες.

Το μικρό αγοράκι του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, είναι το πρώτο παιδί του Asap και της Rihanna. 

Ωστόσο, από τη γέννησή του, είχαν αποφάσισει να κρατήσουν το μικρό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά δεν είναι ακόμα σαφές εάν η Rihanna επέλεξε μόνη της να δημοσιοποιήσει το βίντεο με τον γιό της στο TikTok, καθώς οι παπαράτσι τους είχαν  απαθανατίσει στην παραλία μια ημέρα πριν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

«Μόλις βρω παλαβό αντικαταστάτη, θα παραιτηθώ» λέει ο Ίλον Μασκ, τρολάροντας το Twitter

Her News b

Ben Affleck: “Έγινε η μαριονέτα της Jennifer Lopez”

HerNewskl

«Καλυτέρα νεκρή η κόρη μου πάρα όμηρος της Χαμάς. Ο θάνατος ήταν ευλογία» – Συγκλονίζουν οι ιστορίες συγγενών αγνοουμένων και νεκρών

HerNews ka