HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: 8 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε έστω μία φορά στη ζωή σας

Μπορεί στην καθημερινότητά σου να θεωρείς πως κάνεις αρκετό σεξ, με ποικιλία στις στάσεις που σου αρέσουν και να λες με περηφάνεια πως δεν μένεις μόνο στο κρεβάτι, αλλά το κάνεις και σε άλλα σημεία του σπιτιού.

Αρκεί όμως αυτό για να νιώσεις πλήρης στη σεξουαλική σου ζωή; Ή θα έρθει μια ημέρα που θα σκέφτεσαι και θα μετανιώσεις για όσα δεν δοκίμασες;

Επειδή στο σεξ πρέπει να βγαίνουμε από την «comfort zone» μας και να δοκιμάζουμε διαρκώς νέα πράγματα, πάμε να δούμε μαζί όσα πρέπει να βάλουμε όλες στην «Bucket List» μας.

Σεξ εκτός σπιτιού

Το σεξ εκτός σπιτιού αποτελεί από μόνο του μία bucket list, αφού οι επιλογές είναι αμέτρητες: Στο αμάξι, σε μία έρημη παραλία ή σε ένα βουνό, στα όρθια σε έναν δημόσιο χώρο. Και μόνο η πιθανότητα της σκέψης ότι κάποιος θα σε δει, ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Βάλε το φαγητό στο παιχνίδι

Λίγο μέλι, υγρή σοκολάτα ή σαντιγί πρέπει να μπουν έστω μία φορά στο σεξουαλικό παιχνίδι με τον σύντροφό σου. Αν τα προσθέσεις στο στοματικό σεξ, θα εκπλαγείς!

Μαραθώνιος σεξ

Αντί να κάνετε μαραθώνιο La Casa de Papel, αφιερώστε το βράδυ στο σεξ! Ετοιμάστε μία νύχτα πάθους που θα σας μείνει αξέχαστη!

Δοκιμάστε νέες kinky καταστάσεις

Υπάρχουν διαβαθμίσεις στο kinky σεξ, έτσι ώστε να το μπορούν να το δοκιμάσουν όλοι. Λάτεξ, μαστίγια, και διάφορα βοηθήματα. Όσα και όσο μπορείτε. Σιγά σιγά ξεκινήστε να δοκιμάζετε διάφορα.

Αν σας αρέσει προχωράτε, αν όχι σταματάτε.

Strip παιχνίδια

Ακόμα κι αν χάσεις… κερδίζεις!

One night stand

Μία βραδιά χωρίς δεσμεύσεις και άγχος, αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναδείς αυτόν τον άνθρωπο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο απελευθερωμένη!

Φόρεσε εσώρουχο με δόνηση σε δημόσιο χώρο

Φορώντας το εσώρουχο με δόνηση σε δημόσιο χώρο και με τον σύντροφό σου να έχει τον έλεγχο, θα ερεθιστείτε και οι δύο και θα ανυπομονείτε γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Sexting ενώ είστε στη δουλειά

Φυσικά με προσοχή και χωρίς να σας δουν οι εργοδότες σας!

Πρωκτικό σεξ: Εννέα spicy συμβουλές για την πρώτη φορά

Νεότερα Άρθρα

Το σεξ είναι σημαντικό για έναν ευτυχισμένο γάμο

Her News

Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση: Όταν ο σύντροφος δεν είναι πρόθυμος για στοματικό έρωτα

HerNews ka

Σεξ: Πόσες θερμίδες καίμε;

Her News b