HerNews.gr
Social News

Στέργιος Νένες: Ο Νικόλας του Κωνσταντίνου και Ελένης απαντά για το αν πληρώνονται τις επαναλήψεις της σειράς

«Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, ουσιαστικά είναι επιλογή μου να μη ζω από το επάγγελμα του ηθοποιού» δηλώνει ο Στέργιος Νένες.

Ο Στέργιος Νένες παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη Μία». Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του Νικόλα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησε στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού για τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε Ότι Κοιμάσαι» και φυσικά για το σήριαλ του Χάρη Ρώμα που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

«Είναι πολύ καλή σειρά, πολύ καλό κίνητρο και κολακευτικό… το να βρεθεί μια δουλειά που να θέλουν να πάρεις μέρος. Δεν δίστασα καθόλου. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση του κόσμου μετά από τόσα χρόνια» δηλώνει ο Στέργιος Νένες για την είσοδό του στο «Κάνε Ότι Κοιμάσαι».

«Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, ουσιαστικά είναι επιλογή μου να μη ζω από το επάγγελμα του ηθοποιού. Πάντα έκανα και άλλα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια αποτραβήχτηκα λίγο και νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός» αναφέρει ο ηθοποιός.

Πώς διαχειρίζεται τον ρόλο του Νικόλα, που τον «κυνηγάει» ακόμα και σήμερα;

Ο Στέργιος Νένες απαντά: «Ακόμα με φωνάζουν Νικόλα στον δρόμο. Τα πρώτα χρόνια των επαναλήψεων με απασχόλησε πολύ και η γνώμη μου ήταν ότι είχα «καεί» από αυτόν τον ρόλο. Στη συνέχεια, το έλυσα στο μυαλό μου, γιατί δούλεψα με ανθρώπους που εκτιμούσα. Έπαψε να μου είναι ενδιαφέρον το να αναζητήσω απάντηση».

«Δεν είναι καθόλου σημαντικά τα ποσά που παίρνουμε από τις επαναλήψεις, αυτό έχει να κάνει με τα δικαιώματα των ηθοποιών. Η σειρά παίζεται, επειδή την αγαπάει ο κόσμος. Κάνει νούμερα, έχει διαφήμιση καινούργια σήμερα. Για εμάς είναι πολύ συμβολικά τα ποσά» ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Μακρυπούλια: Η σπάνια φωτό ανάμεσα στους δύο… πρώην της

Her News

Παναγιώτης Βασιλάκος: “Κλείνετε τα μάτια σας καθημερινά γιατί φοβάστε να αντιμετωπίσετε ισχυρότερους”

HerNewskl

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι φωτογραφίες από το ερωτευμένο ζευγάρι

HerNews ka