HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από από 19 έως 25 Δεκεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτήν την εβδομάδα για εσάς και ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να βρείτε κάποιες λύσεις στα θέματα που έχουν προκύψει. Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε με τη καριέρα σας και να προωθήσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο και να μπορέσετε να έχετε οικονομικές απολαβές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Ωστόσο, αν θελήσετε να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό θα σας πρότεινα να ψαχτείτε τώρα που είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Για αρκετούς από εσάς θα υπάρξει ένας έρωτας που θα σας χωρίζει μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτήν την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της σας περιμένουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Σίγουρα αν είστε μόνοι σας άτομα θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν ερωτικά για αυτό μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν. Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που τις έχετε από καιρό παραμελήσει για το δικό σας καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και με τους γονείς σας να σας τρέχουν λίγο παραπάνω. Θα πρέπει όμως να κάνετε υπομονή, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας σας περιμένουν όμορφες στιγμές με το σύντροφο  και  τα παιδιά σας. Αρκετοί από εσάς θα επιδιώξετε να κάνετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συνεργασίες που θα σας εξελίξουν.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για εσάς η εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα στις αρχές της θα έχει αρκετές επικοινωνίες και ιδιαίτερα ευνοϊκές συμφωνίες που θα σας φτιάξουν κατά πολύ τη διάθεση. Αν έχετε αδέλφια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάποιες πολύ καλές επαφές μαζί τους ή να σας μεταφέρουν κάποια ευχάριστα νέα που δεν θα πιστεύετε πως είναι δυνατόν να ισχύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει σίγουρα πολλές και ευχάριστες συναντήσεις με το σύντροφο αλλά και με τα παιδιά σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να χαρείτε και να διασκεδάσετε μαζί τους. Πάρτε λοιπόν ανάσες γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις που πιθανόν να σας αγχώσουν και να σας κουράσουν παραπάνω από ότι πρέπει.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω προς την οικογένεια και τρέξιμο που πιθανόν να σας κουράσει. Όμως, θα βρείτε χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με τη μόνη προϋπόθεση να μην χαλάσετε παραπάνω χρήματα απ´ ότι αντέχει η τσέπη σας, γιατί μετά θα αγχωθείτε   και ίσως χαλάσει και η διαθεσή σας προσοχή λοιπόν στη σπατάλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα αδέλφια σας και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε κάποια ταξίδια μαζί τους. Επίσης θα προκύψουν κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες και νέα που θα σας ευχαριστήσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε κάποιες οικονομικές σπατάλες και θα χαλάσετε παραπάνω χρήματα από ότι πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

 Αυτή η εβδομάδα  θα ξεκινήσει για εσάς με πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και πιθανόν να αγχωθείτε. Αρκετοί όμως θα έχετε και κάποιες οικονομικές απολαβές από την εργασία σας. Επίσης, θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε όμορφα. Μην αρνηθείτε τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν και βγείτε λίγο έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα έχει παραπάνω δουλειά και κάρα συνέπεια περισσότερα χρήματα. Επίσης, θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα όπως να καταφέρετε να μπείτε σε μια ομάδα ανθρώπων που θα σας βοηθήσουν πολύ σε κάποια σχέδια που έχετε μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και πείτε σε όλους ναι για το δικό σας καλό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να ασχοληθείτε με συγγενείς εξ αγχιστείας που θα σας πλησιάσουν και γιατί όχι προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο και για αυτούς. Τώρα αν θελήσετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες να το πραγματοποιήσετε και να περάσετε και πολύ ωραία, γιατί το σύμπαν σας ευνοεί.                  

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή εβδομάδα θα έχει πολλές επαφές με φίλους που θα σας θέλουν κοντά τους μην αρνηθείτε και φροντίστε να πάτε να τους βρείτε, γιατί σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές και ιδιαίτερα αν είστε μόνοι σας. Εκεί θα κάνετε μια ερωτική γνωριμία που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας βγάλει από τη μοναξιά  που βιώνετε αρκετό διάστημα τώρα.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άρης – Κρόνος σε σύγκρουση: Ποιά ζώδια πρόκειται να επηρεάσει;

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 14 έως 20 Νοεμβρίου

Her News

Ο Ερμής στους Διδύμους 4/5: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b