HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναταλία Γερμανού: «Θα έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην Έλενα Ασημακοπούλου»

Ναταλία Γερμανού

Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας. Τι δήλωσε η Ναταλία Γερμανού;

Για την Έμιλι Κολιανδρή εκείνο που είναι σημαντικό σε μία σχέση είναι να υπάρχει ο θαυμασμός.

«Μου κοστίζει πιο πολύ το τώρα και τα κινητά των άλλων ανθρώπων. Σηκώνουν την κάμερα του κινητού χωρίς διάκριση», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στον πρώτο καιρό της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα. «Είχα φάει πολλές απορρίψεις από την Θάλεια. Μου το είχε ξεκόψει ότι δεν υπάρχει περίπτωση και επέμενα».

Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Γιάννα Τερζή. «Λόγω ενός θέματος υγείας, έκανα μία επέμβαση στην Γερμανία. Έπρεπε να οπλιστώ με δύναμη που δεν ήξερα ότι την είχα», δήλωσε.

Την αυτοκριτική του έκανε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως μικρός ήταν επιθετικός, εξαιτίας του θυμού του.

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου. «Στενοχωριέμαι που δεν μου μίλησε τότε, βέβαια κι εγώ ήμουν πιο μικρή. Θα έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην Έλενα Ασημακοπούλου», δήλωσε.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξαπέλυσε πυρά κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου: «Υπάρχουν κάτι υπερεκτιμημένες εκπομες στην ΕΡΤ, που κάνουν άθλια νούμερα, 1,5- 2,5%, όπως πχ η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο Σεργουλόπουλος μου βγάζει ένα αφ’ υψηλού σηκωμένο δάχτυλο. Δεν μπορείς να σηκώνεις δάχτυλο όταν κάνεις 2% και δεν τρέχει τίποτα», δήλωσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Όταν το ‘’10 λεπτά κήρυγμα’’ έκλεισε 3,5 χρόνια ζήτησα ο ίδιος να σταματήσει»

HerNews ka

Το Madwalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project έρχεται στο Mega

HerNews ka

Γιάννης Αϊβάζης: “Πέρασα καρκίνο 6 ετών, θυμάμαι τα πάντα. Ήμουν τυχερός”

Her News