HerNews.gr
Rainbow

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Όταν είπα στον Κ. Μητσοτάκη ότι είμαι γκέι, μου απάντησε «ναι, και;»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» τους λόγους όπου μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του.

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος υπουργός στην Ελλάδα και εξιστόρησε το πως αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν του μίλησε ανοιχτά για αυτό.

«Βγήκα και είπα δημόσια για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό για διάφορους λόγους.

Ο κυριότερος είναι γιατί δεν είναι κάτι για το οποίο κάποιος πρέπει να ντρέπεται. Επίσης, δεν θα ήθελα κανείς να νομίζει ότι-έχοντας μπει εγώ στην πολιτική-, “σε κρατάω και θα αποκαλύψω” κι επίσης, θεωρώ ότι για μένα είναι πολιτικό θέμα τα δικαιώματα της LOATKI κοινότητας.

Έγραψε και μία προοδευτική υποτίθεται εφημερίδα ότι εγώ το κάνω για να διαφημίσω την προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν έχω φωτογραφηθεί στο σπίτι μου με το έλατο πίσω και να πω ότι είμαι με τον σύντροφό μου. Ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό και πάντα είμαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξέρω ότι θα κριθώ λίγο πιο αυστηρά.

Δεν έχω αλλάξει το ποιος είμαι και η συμπεριφορά μου θα ήταν ίδια, και στρέιτ να ήμουν. Και στρέιτ να ήμουν, προτιμώ να μιλάει για μένα η δουλειά μου από το να βγαίνω κάνω lifestyle εμφανίσεις» δήλωσε ο Υπουργός.

Έπειτα όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το πως αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης του μίλησε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ανέφερε ότι:

«Όταν μου πρότεινε να μπω στην κυβέρνηση, τους είπα “παιδιά το ξέρετε ότι είμαι γκέι ε;”. Την κάναμε την κουβέντα γιατί ήθελα να είμαι καθαρός. Μου απάντησε, όταν του είπα: “Ναι, και;”. Αυτό. Και κάπου εκεί τελείωσε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι ισχύει για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών στη Νέα Υόρκη – Τι προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία στην Ελλάδα

HerNews ka

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Οι άνθρωποι που αγαπάμε το ίδιο φύλο, δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί»

Her News

Σιγκαπούρη: Καταργεί νόμο που ποινικοποιεί τη σεξουαλική επαφή μεταξύ ανδρών

Her News