HerNews.gr
Διεθνή

Μatt Damon: Γιατί μετάνιωσε για το γεγονός ότι αρνήθηκε να παίξει στο Avatar;

Ο James Cameron συμβουλεύει τον Matt Damon να ξεπεράσει το γεγονός ότι απέρριψε ρόλο στο Avatar του 2009 που θα του εξασφάλιζε αμοιβή 290 εκατομμυρίων δολαρίων. Γιατί ο Matt Damon μετάνιωσε που αρνήθηκε να παίξει;

«Ακόμα τα βάζει με τον εαυτό του για αυτή του την απόφαση», αστειεύτηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης.

Ο James Cameron διασκεδάζει με την πικρία που νιώθει ο  Matt Damon επειδή απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά ταινιών Avatar.

«Ακόμα δεν συγχωρεί τον εαυτό του για αυτό», αστειεύτηκε ο 68χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης στο ραδιόφωνο του BBC όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη του Damon ότι απέρριψε την πρόταση του Cameron να πρωταγωνιστήσει στο Avatar – με ποσοστό 10% του τελικού box office των 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Matt, είσαι ένας ακόμα από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου στον κόσμο. Ξεπέρασέ το».

Ο Cameron παραδέχτηκε ότι αποδέχθηκε την άρνηση του Damon, σημειώνοντας ότι ο 52χρονος «έπρεπε να κάνει άλλη μια ταινία Bourne και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό».

O θρυλικός σκηνοθέτης και της ταινίας «Titanic» ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Damon να εμφανιστεί σε έναν μικρό ρόλο σε μια μελλοντική παραγωγή του Avatar, μετά το πολυαναμενόμενο sequel της μεγάλης επιτυχίας του 2009, Avatar: The Way of Water, που συγκέντρωσε 441 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που βγήκε στις αίθουσες.

“Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να το κάνουμε έτσι ώστε ο κόσμος ισορροπήσει ξανά”, είπε ο Cameron. “Αλλά δεν παίρνει 10%, από εμένα, αυτό να το ξεχάσει.”

Το Avatar: The Way of Water παίζεται τώρα στους κινηματογράφους!

Στον δρόμο για τα Όσκαρ: Ποιες είναι οι 10 κορυφαίες ταινίες για το 2022

Πηγή: ew.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πικέ: Τον αποδοκίμασαν στον αγώνα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα επειδή απάτησε τη Σακίρα

Her News b

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Νέος καβγάς για το ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητο

Her News b

Ariana Grande: Παντρεύτηκε με μυστικό γάμο τον αγαπημένο της

Her News b