HerNews.gr
Διεθνή

«Μόλις βρω παλαβό αντικαταστάτη, θα παραιτηθώ» λέει ο Ίλον Μασκ, τρολάροντας το Twitter

Μασκ

Ο Ίλον Μασκ ανακοίνωσε χθες Τρίτη μέσω Twitter πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης μόλις «βρει κάποιον αρκετά παλαβό» για να τον αντικαταστήσει, εξηγώντας πως κατόπιν θα επικεντρωθεί στη διεύθυνση των ομάδων «μηχανικών λογισμικού και των εξυπηρετητών».

Ο πολυδισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης πήρε την απόφαση αντιδρώντας στη «σφυγμομέτρηση» που ξεκίνησε ο ίδιος τη Δευτέρα, ρωτώντας αν έπρεπε να αποχωρήσει από τη διεύθυνση του Twitter ή όχι.

Ίλον Μασκ

Το 57% των κάπου 17 εκατομμυρίων χρηστών του ιστότοπου που ψήφισαν έδωσε θετική απάντηση.

Λιγότερο από δύο μήνες μετά την εξαγορά της πλατφόρμας από τον Ίλον Μασκ, υπέρ της αποχώρησης του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή του Twitter ψήφισε η πλειοψηφία των χρηστών που έλαβε μέρος σε σχετική δημοσκόπηση!

Περισσότεροι από 17,5 εκατομμύρια άνθρωποι πήραν μέρος στην ψηφοφορία, και περίπου 57,5% των ψήφων ήταν «Ναι», ενώ 42,5% ήταν κατά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που ανακοίνωσε χθες Κυριακή το βράδι ο δισεκατομμυριούχος.

Από τότε που ο Μασκ ολοκλήρωσε την εξαγορά του Twitter, τον Οκτώβριο, πολλές εταιρείες έχουν διακόψει τη διαφήμιση στην πλατφόρμα και ο ίδιος δηλώνει ότι τα οικονομικά του Twitter είναι τραγικά. Το Twitter ενδέχεται να χάνει 4 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως μετά την έξοδο των διαφημιστών, εκτιμά ο Νταν Ίβς, αναλυτής της Wedbush Securities, σύμφωνα με το CNN.

«Πρέπει να σου αρέσει πολύ ο πόνος» έγραψε ο Μασκ στο Twitter, σημειώνοντας ότι η εταιρεία «βρίσκεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας προς τη χρεοκοπία από τον Μάιο».

Πάντως η δημοσκόπηση ενέπνευσε διάφορους να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του CEO, μεταξύ αυτών ήταν και ο ράπερ Snoop Dogg, ο οποίος δημιούργησε τη δική του δημοσκόπηση στο Twitter το βράδυ της Κυριακής, ρωτώντας: «Θα έπρεπε να διευθύνω το Twitter;» Μέχρι το βράδι της Δευτέρας, είχε 2,3 εκατ. ψήφους, με πάνω από το 80% των ερωτηθέντων να απαντούν θετικά

 

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bianca Censori: Αυτό είναι το look που φόρεσε για να καθίσει δίπλα στην Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Mariah Carey: Τα γεγονότα που «φωνάζουν» ότι χώρισε με τον Bryan Tanaka

HerNews ka

Κάθε μέρα και πιο αποκαλυπτική η Bianca Censori: Φόρεσε καλσόν αντί για παντελόνι

HerNews ka