HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Διονύσης Αλερτάς: «Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι επαγγελματικό στην τηλεόραση»

Ο Διονύσης Αλερτάς μίλησε συγκινημένος στο «MEGA Καλημέρα» για πρώτη φορά για το διαζύγιο του και την σχέση αγάπης με τον γιο του, και τα ριάλιτι.

Ο σεφ μίλησε για τα ριάλιτι και εάν θα πήγαινε σε κάποιο.

«Ούτε καν να πάω στο «MasterChef», δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι τόσο επαγγελματικό στην τηλεόραση. Η Ελεονώρα με χαντάκωσε στο «Dancing». Μου είχαν προτείνει να πάω στο survivor και τους είπα ότι δεν γίνεται γιατί περιμένω παιδί» είπε αρχικά ο Διονύσης Αλερτάς.

Για τον γιο του αλλά και για το διαζύγιό του ανέφερε πως, «το παιδί είναι το μέγιστο πράγμα που μπορείς να δημιουργήσεις στη ζωή σου. Είμαστε χωρισμένοι, θέλω να έχουμε καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. Με την πρώην σύζυγό μου πρώτα κοιτάμε το καλό του παιδιού. Δεν είμαστε ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι που χωρίζει, θεωρήσαμε καλό για όλους να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωριστά».

«Η Νάγια μου χάρισε τον γιο μου, πως μπορεί να μην θέλω να είναι καλά; Ο γιος μου δεν καταλαβαίνει ότι έχουμε χωρίσει, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: Σχολιάζει τις εμφανίσεις στην στέψη του Καρόλου: «Είναι ένας ”μάγκας” γυναίκα. Η Μπριζίτ φοράει το σωστό εκρού»

Her News b

Καρολίνα Καλύβα: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία Ελευθερίου»

Her News b

Δήμητρα Λιάνη: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο δικός μου Θεός» – Το παρασκήνιο πίσω από το θρυλικό νεύμα του πολιτικού

HerNews ka