HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βασίλης Τερλέγκας: «Βάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί»

Για τις ακραίες δηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί και το σύνδρομο του μικροφώνου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως το τραγούδι για εκείνον ήταν μονόδρομος, καθώς ήταν ο τρόπος για να εκφράσει τα συναισθήματά του.

«Είχα πάθει το σύνδρομο του μικροφώνου, ότι είχα να πω το έλεγα εδώ. Είχα στο μυαλό μου κάτι, στην προσωπική μου στιγμή με μία εικόνα Παναγίας απέναντι. Δεν μίλαγα εύκολα στους ανθρώπους», δήλωσε.

Ο Βασίλης Τερλέγκας είχε πάει να δουλέψει σε ξενοδοχείο, όμως έφυγε γιατί έσπασε τα πιάτα. Το πρώτο του μεροκάματο από το το τραγούδι ήταν 500 δραχμές, τις οποίες έδωσε στον αδερφό του για να πληρώσουν το νοίκι.

Έχοντας αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Βασίλης Τερλέγκας έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Πολλοί από τους θαυμαστές του έχουν προχωρήσει σε… εκδηλωτικές συμπεριφορές.

«Ένας θαυμαστής στα Γιάννενα χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Έχω υπογράψει αυτόγραφο στο σώμα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, έχουν κάνει τατουάζ στην πλάτη. Πριν 2 εβδομάδες ένα ζευγάρι μου είχε μία μεγάλη ζωντανή γαρδένια», είπε.

«Οι δύο γυναίκες μου δεν ήταν θαυμάστριες. Ακουγαν τα τραγούδια και μου έλεγαν «α, ok» και έφευγαν».

Ο Βασίλης Τερλέγκας παραδέχτηκε ότι βάφει τα μαλλιά του όταν χρειαστεί, ενώ δήλωσε πως οι άνδρες πάνε με το πάθος τους, ενώ οι γυναίκες με την καρδιά τους.

«Στη ζωή μου στριφογυρνάω γύρω από τον εαυτό μου σαν τον Διογένη προσπαθώντας να βρω άνθρωπο», είπε ο καλλιτέχνης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Κλείσε τα ματια»: Πέμη Ζούνη και Ιωάννα Παππά αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της σειράς!

Her News

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποια εκπομπή από τις «Πύλες του Ανεξήγητου» έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης;

Her News b

Κατερίνα Διδασκάλου: «Η κακοποίηση δυστυχώς συμβαίνει κάθε μέρα και με τραγικά αποτελέσματα»

Her News