HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Glass Onion: Στα Μαχαίρια – Οι Σπέτσες γίνονται διάσημες στο Netflix

Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery» είναι διαθέσιμο πλέον στο Netflix, και χαρίζει στις δικές μας Σπέτσες τη δόξα που τους αξίζει, αφού εκεί πραγματοποιήθηκαν αρκετά από τα γυρίσματά του.

Ο Μπένοτ Μπλανκ του Ντάνιελ Κρεγκ ταξιδεύει στην Ελλάδα για να λύσει ένα ακόμη μυστήριο με ένα ιδιαίτερο καστ ηθοποιών να τον συνοδεύουν και με φόντο τις ομορφιές των Σπετσών.

Υπενθυμίζεται, ότι η περιπέτεια μυστηρίου εκτυλίσσεται σε ένα ιδιωτικό ελληνικό νησί του μεγιστάνα, Μάιλς Μπρον, τον οποίο υποδύεται ο Έντουαρντ Νόρτον.

Δείτε το τρέιλερ

Η περίληψη της ταινίας

Ο Μπενουά Μπλαν επιστρέφει για να ξετυλίξει το κουβάρι στη νέα ταινία μυστηρίου του Ράιαν Τζόνσον. Σε αυτήν την καινούργια περιπέτεια, ο ατρόμητος ντετέκτιβ βρίσκεται σε μια πολυτελή έπαυλη σε ένα ελληνικό νησί, αλλά το πώς και το γιατί βρέθηκε εκεί είναι ένας από τους πολλούς γρίφους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μπλαν συναντά μια χαρακτηριστικά ετερόκλητη παρέα φίλων που έλαβαν την πρόσκληση του δισεκατομμυριούχου Μάιλς Μπρον για την ετήσια συνάντησή τους.

Στη λίστα των καλεσμένων συγκαταλέγονται ο πρώην συνεταίρος του Μάιλς, Άντι Μπραντ, η τρέχουσα κυβερνήτρια του Κονέκτικατ, Κλερ Ντεμπέλα, ο ιδιοφυής επιστήμονας Λάιονελ Τουσέν, η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο, Μπέρντι Τζέι, με την επιμελή βοηθό της, Πεγκ, και ο influencer Ντιουκ Κόντι με τη φιλενάδα του, Ουίσκι. Κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του μυστικά, ψέματα και κίνητρα. Όταν κάποιος πεθαίνει, όλοι είναι ύποπτοι.

Επιστρέφοντας στο franchise που ξεκίνησε, ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής Ράιαν Τζόνσον γράφει και σκηνοθετεί την ταινία Glass Onion: Στα Μαχαίρια και συγκεντρώνει ένα καστ πολλών αστέρων, που περιλαμβάνει για μια ακόμη φορά τον Ντάνιελ Κρεγκ μαζί με τον Έντουαρντ Νόρτον, την Τζανέλ Μονέ, την Κάθριν Χαν, τον Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, την Τζέσικα Χένγουικ, τη Μάντελιν Κλάιν, καθώς και τους Κέιτ Χάντσον και Ντέιβ Μπαουτίστα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αδιαφορεί για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρεμιέρα για το J2US: Αποκαλύφθηκε η τέταρτη κριτής

Her News

Love at First Sight: Η ταινία που αξίζει την αναμονή

Her News

We Are The World: Η ιστορία πίσω από το φιλανθρωπικό τραγούδι που άφησε «εποχή»

HerNews ka