HerNews.gr
Αφιερώματα

GNTM: Who is who της μεγάλης νικήτριας Αλεξίας Τράικο

Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού του GNTM 5. Έχει καταγωγή από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη όπου μένει μόνιμα. Στα 19 της χρόνια μετρά ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του modeling. Έχει καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι και catwalks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aléksia Trajko (@alexia_traiko)

Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.

Η Αλεξία Τράικο πήγε με περίσσια αυτοπεποίθηση στις auditions του GNTM, με την κριτική επιτροπή να τρελαίνεται με το μάκρος των μαλλιών της και το περπάτημά της.

«Ξεκίνησα πολύ αστεία με το modelling. Δεν το περίμενα. Ήξερα ένα παιδί που ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία, ήθελε να δοκιμάσει πράγματα, βγήκαμε για έναν καφέ και που λέτε… βγάλαμε φωτογραφίες σε ένα παντοπωλείο. Εκεί βγήκαν υπέροχες φωτογραφίες! Τις ανεβάσαμε και πήγαν πολύ καλά. Δεν φοβάμαι να κάνω πράγματα, ξέρω ότι το αποτέλεσμα θα βγει καταπληκτικό» είχε δηλώσει στην audition της.

Νεότερα Άρθρα

Πρωτοχρονιά: Τι σημασία έχει και πως γιορτάζεται σε διάφορες χώρες του κόσμου

HerNews ka

Tόλης Βοσκόπουλος: Τα τραγούδια του που έγραψαν ιστορία

Her News

Ολυμπία Δουκάκη: Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη ηθοποιός

Her News