HerNews.gr
Διεθνή

Kate Middleton: Η συγκινητική ανάρτηση λίγους μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Εν όψει των Χριστουγέννων, η Kate Middleton θέλησε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση λίγους μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πιο συγκεριμενα εκείνη αφιέρωσε τη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ λέγοντας πως τα Χριστούγεννα ήταν για εκείνη μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Πιο συγκεκριμένα είπε πως:

Η Αυτής Μεγαλειότητα είχε τα Χριστούγεννα κοντά στην καρδιά της, σαν μια εποχή που έφερνε κοντά τους ανθρώπους και μας υπενθύμιζε τη σημασία της πίστης, της φιλίας και της οικογένειας αλλά και να δείξουμε ενσυναίσθηση και συμπόνια”.

Επιπλέον, θέλησε να προσθέσει ότι:

“Η περσινή εκδήλωση μου θύμισε τι μου αρέσει περισσότερο στα Χριστούγεννα: να βλέπω ανθρώπους να έρχονται μαζί, να γιορτάζουν και να βιώνουν ιδιαίτερες στιγμές, ενώ σκέφτομαι επίσης τη χρονιά που πέρασε”.

“Αυτοί που επιδεικνύουν τη δύναμη της διασύνδεσης και των κοινοτικών αξιών, επιτρέποντάς μας να συνεχίσουμε την παράδοση της Αυτής Μεγαλειότητος να αναγνωρίζουμε και να ευχαριστούμε αυτούς που έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους για να στηρίξουν τους άλλους. Η Αυτής Μεγαλειότητα μάς αφήνει μια απίστευτη κληρονομιά που έχει εμπνεύσει βαθιά πολλούς από εμάς”.

Kate Middleton: Έδωσε το δικό της μήνυμα σε όσους δίνουν μάχη με εθισμούς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάρα Φέργκιουσον: Είναι «γεμάτη θαυμασμό» για την Κέιτ Μίντλετον καθώς και οι δύο μάχονται με τον καρκίνο

HerNews ka

The Devil Wears Prada: Το αρχοντικό της Miranda Priestly στη Νέα Υόρκη πωλείται για 26,5 εκατομμύρια δολάρια — Δείτε το εσωτερικό!

HerNews ka

Τόνι Μπένετ: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός τραγουδιστής σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka