HerNews.gr
Σχέσεις

Όταν μια γυναίκα αισθάνεται ανεπιθύμητη… φεύγει!

Κανείς δεν απολαμβάνει να νιώθει ανεπιθύμητος και ότι δεν είναι πλέον ποθητός στη σχέση του και οι γυναίκες θα φύγουν αν το βιώσουν.

Το να νιώθετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας θέλει σημαίνει ότι το άτομο αισθάνεται παραμελημένο και ότι δεν είναι προτεραιότητα. Μπορεί να νιώθουν ότι κάνουν όλη τη δουλειά στη σχέση ενώ εσείς δεν καταβάλλετε καμία προσπάθεια.

Όταν μια γυναίκα αποφασίζει να φύγει, μερικές φορές είναι επειδή νιώθει ότι ο σύντροφός της την αγνοεί ή δεν ενδιαφέρεται. Οδηγεί στο να προχωρήσει για να προστατεύσει τον εαυτό της και να βρει κάποιον που τη θέλει πραγματικά.

Μια γυναίκα που νιώθει ανεπιθύμητη θα σταματήσει να κάνει ωραία πράγματα για σένα. Δεν θα πιστεύει πως υπάρχει νόημα να προσπαθήσει πια και θα αρχίσει να αποσυνδέεται από τη σχέση. Θα την κάνει να αναρωτηθεί αν υπάρχει κάποιος καλύτερος για εκείνη που θα της φερθεί όπως της αξίζει.

Για ποιους λόγους μια γυναίκα μπορεί να αισθανθεί ανεπιθύμητη;

1 .Το να τη χαιρετάς με μη ενθουσιώδη τρόπο την κάνει να νιώθει ανεπιθύμητη

Όταν βλέπεις τη σύντροφό σου και δίνεις ένα κατηγορηματικό «γεια», μπορεί να νιώσει ότι δεν είσαι ενθουσιασμένος που τη βλέπεις. Φαίνεται ότι δεν σε νοιάζει αν είναι εκεί. Τελικά, θα αναρωτηθεί αν θα μπορούσε να βρει κάποιον που ενθουσιάζεται όταν τη βλέπει, κάνοντάς την να νιώθει επιθυμητή και αγαπημένη.

2. Το να την αφήνεις μόνη σε κοινωνικές καταστάσεις την κάνει να νιώθει ότι δεν την αγαπάς

Οι άνθρωποι τείνουν να θέλουν να μένουν κοντά στους συντρόφους τους κατά τη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων. Μην την αφήνετε μόνη σε κοινωνικές καταστάσεις όταν εμφανίζεστε μαζί. Το να χωρίσετε για λίγα λεπτά για να πείτε ένα γεια σε άλλα άτομα είναι εντάξει, αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

3.Να την αγνοείτε ή να κοιτάτε το τηλέφωνό σας ενώ σας μιλάει

Μια γυναίκα δεν θέλει ποτέ να νιώθει ότι την αγνοούν και το να μην ανταποκρίνεσαι όταν μιλάει την κάνει να αισθάνεται ανεπιθύμητη. Το να κοιτάς το τηλέφωνο είναι ένας συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αγνοούν τους συντρόφους τους. Δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι να της δώσεις την αμέριστη προσοχή σου.

4. Το να μην την υπερασπίζεσαι

Όταν κάποιος συμπεριφέρεται αγενώς στη σύντροφό σας, θα πρέπει να την υπερασπιστείτε. Το να αφήνεις τους ανθρώπους να της φέρονται με ασέβεια είναι ένα σημάδι ότι δεν σε νοιάζει και θα την κάνει να νιώσει ανεπιθύμητη.

5. Το να μην δίνεις στοργή την κάνει να νιώθει ανεπιθύμητη

Σε μια ερωτική σχέση, ο σύντροφός σας θέλει στοργή. Το να μην ξεκινήσετε αγκαλιές, φιλιά, ή οτιδήποτε άλλο θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να μην τα θέλετε. Δεν θα νιώσει την αγάπη σου αν δεν δώσεις στοργή.

6. Το να της κάνεις σπάνια κομπλιμέντα την κάνει να νιώθει ανεπιθύμητη

Μια γυναίκα λατρεύει να ακούει τι αρέσει στον σύντροφό της πάνω της. Πείτε της ότι φαίνεται όμορφη με το φόρεμα που επέλεξε ή ότι σας αρέσει το πώς έφτιαξε τα μαλλιά της.  Κάθε θετικό σχόλιο θα την κάνει να νιώσει καλά. Αυτή η χειρονομία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανοικοδομήσετε και να ενισχύσετε τη σχέση σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αν δεν βρεις μήνυμα του όταν ξυπνήσεις, μάλλον γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση…

HerNewskl

Κακό timing: Υπάρχει στον έρωτα ή είναι απλά μια δικαιολογία;

Her News b

Πως θα απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά στο σπίτι

Her News b