HerNews.gr
Ελλάδα

Φρίκη στο Ίλιον: Στο στόχαστρο των Αρχών έξι ακόμα ανήλικοι – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Με το βλέμμα στραμμένο στο Ίλιον και την υπόθεση του βιασμού του 15χρονου από συμμαθητές του που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο βρίσκονται οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι έρευνες εστιάζουν σε νέα πρόσωπα τα οποία μπαίνουν στο «στόχαστρο» και πρόκειται για ανήλικους, οι οποίοι φέρεται να είχαν εμπλοκή στον βιασμό στο Ίλιον ή ήταν παρόντα κατά τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου.

Συνολικά, κατά τις ίδιες πηγές, αναμένονται επιπλέον 6 εντάλματα, με τα δυο εξ αυτών να αφορούν σε δυο 15χρονους που δεν έχουν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο των αρχικών ερευνών.
Από τις πρώτες καταθέσεις προκύπτουν ευρήματα – σοκ για τα όσα βίωνε ο 15χρονος μαθητής.

Οι ρόλοι των νέων αναζητούμενων ανηλίκων

Σε ό,τι αφορά τους δυο αναζητούμενους 15χρονους, ο πρώτος είχε παρουσιαστεί στις Αρχές, όμως δεν είχε συλληφθεί καθώς είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα του αυτοφώρου. Ο δεύτερος, αλβανικής καταγωγής, δεν εντοπίστηκε σε καμία φάση των ερευνών και εκτιμάται ότι μπορεί να έχει φύγει στο εξωτερικό.

Ο εν λόγω νεαρός πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο από το θύμα των βιασμών στο Ίλιον, όμως τον γνώριζε καθώς ήταν στην ίδια τάξη του φροντιστηρίου.

Ερευνάται από τις Αρχές αν ο συγκεκριμένος 15χρονος ήταν εκ των «εγκεφάλων» του μαρτυρίου στο οποίο υπέβαλλαν τον 15χρονο στο Ίλιον. Πάντως, το θύμα φέρεται ότι έχει κατονομάσει τον συγκεκριμένο συνομήλικό του, λέγοντας ότι ήταν από αυτούς που είχε την αρχική ιδέα και από τα πρόσωπα που τον κακοποίησαν.

Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έχει στείλει και έχει δείξει τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

Φρίκη στο Ίλιον: Οχτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους επί ένα μήνα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Αίθριος με συννεφιά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Her News b

Thylane Blondeau: Το ομορφότερο κορίτσι του πλανήτη βρίσκεται στη Μύκονο

Her News

Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας που δώρισε τα όργανα της: «Ο δολοφόνος του δικού μου παιδιού θα καταδικαστεί»

Her News