HerNews.gr
Ελλάδα

Η Νύχτα των Ευχών στην πλατεία Κοτζιά – Εκατοντάδες φαναράκια γέμισαν απόψε με φως κι ελπίδα τον ουρανό της Αθήνας

Τη μοναδική γιορτινή εμπειρία της «Νύχτας των Ευχών» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν εκατοντάδες Αθηναίες, Αθηναίοι και επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους, το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων στην ολόφωτη πλατεία Κοτζιά.

Η «Νύχτα των Ευχών»

Μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας, μέσα σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μικροί και μεγάλοι άναψαν τα βιοδιασπώμενα φαναράκια τους και τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στον ουρανό, μαζί με τις ευχές τους για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο υγεία, αγάπη και ελπίδα.

Περισσότερα από 1.500 φαναράκια φώτισαν τα βλέμματα των παιδιών και γέμισαν τις καρδιές όλων με φως και ζεστασιά.

Το μαγευτικό υπερθέαμα της «Νύχτας των Ευχών» “έντυσαν” μουσικά οι παραγωγοί του Pepper 96.6, Γιάννης Καστανάκης και Κοσμάς Δεβελέγκας, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό στο  πάρτι που ακολούθησε στην πλατεία.

Χριστούγεννα στην Αθήνα 2022

Το πλούσιο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, έχουν επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το AthensCultureNet, το ThisisAthens, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9,84.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των χριστουγεννιάτικων των εκδηλώσεων, θα βρείτε στο cultureisathens.gr

Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας την εφαρμογή του CultureisAthens, στο PlayStore και στο AppStore, και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δολοφονία στο Περιστέρι: Αναζητείται ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης – Ανθρωποκυνηγητό για να μην διαφύγει στο εξωτερικό

Her News b

Πιλότος Μπάμπης για τη δολοφονία της συζύγου του: «Δεν ήθελα να την βλάψω, την αγαπούσα»

Her News b

Πατέρας Αντώνιος: Διεθνής διάκριση για τον «πατέρα» της Κιβωτού του Κόσμου

Her News