HerNews.gr
Μόδα

Κοσμήματα ΜΑΚΡΗΣ: Η εταιρία που κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει πριγκίπισσα

Η εταιρεία ΜΑΚΡΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ χρονολογείται εδώ και σαράντα τέσσερα χρόνια στο χώρο του κοσμήματος και προσφέρει στους πελάτες της, ξεχωριστές κι εντυπωσιακές δημιουργίες, μοναδική ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

Γράφει η Δέσποινα Κούκου – Μακρή

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε με όραμα κι αγάπη από τον Ιωάννη Ε. Μακρή και η ανάπτυξή της συνεχίζεται σήμερα με την ίδια όρεξη και φαντασία από τον Ελευθέριο Ι. Μακρή.

Στο ζεστό και μοντέρνο τους χώρο θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από κοσμήματα για κάθε περίσταση, για τον άντρα, για την γυναίκα καθώς και για τα παιδιά.

Παράλληλα μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος www.makriskosmimata.gr είτε μέσω των σελίδων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram: @makris_kosmimata, Facebook: Μακρής Κοσμήματα).

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία ΜΑΚΡΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ έχει αναπτύξει συνεργασίες με γνωστά πρόσωπα της εγχώριας εμπορικής σκηνής, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε την πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση στην πόλη της Λιβαδειάς, αναδεικνύοντας έτσι όχι μόνο τα μοναδικά τους κοσμήματα αλλά και τις ομορφιές του τόπου.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΜΑΚΡΗΣ https://makriskosmimata.gr/, αλλά και στο φυσικό, μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά κοσμήματα για κάθε σημαντική στιγμή σας!

Η επιλογή, άλλωστε, και ο συνδυασμός των κοσμημάτων στα ΜΑΚΡΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ είναι δική σας και πρέπει να γίνεται με βάση το προσωπικό σας γούστο. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να νιώθετε εσείς πριγκίπισσες με τα κοσμήματα που επιλέξατε!

Νυφικά κοσμήματα: Τι να επιλέξεις για την ημέρα του γάμου σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Plissé: Η τάση που λατρεύουν όλα τα French girls!

HerNewskl

Αγίου Βαλεντίνου: Αν δεν φορέσεις τώρα κόκκινο, τότε πότε;

Her News b

Högl: Η νέα συλλογή FW22/23 είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Her News