HerNews.gr
Διεθνή

Kardashians-Jenners: Το φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι τους

Η οικογένεια Κardashian – Jenner γιόρτασε τα Χριστούγεννα με ένα μεγαλειώδες party με εορταστικές διακοσμήσεις, ατελείωτες λιχουδιές και μια ιδιωτική παράσταση από την υποψήφια για Grammy καλλιτέχνη, Sia, το βράδυ του Σαββάτου.

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε στην πλούσια βραδιά φορώντας ένα ασημί αστραφτερό φόρεμα που αναδείκνυε τους ώμους της. Από ότι φαίνεται επίσης, επέστρεψε στα μακριά καστανά μαλλιά της, αφού για αρκετό καιρό τα είχε ξανθά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Η Kim δημοσίευσε πολλά βίντεο TikTok με την κόρη της, North, η οποία φορούσε ένα μεταλλικό λαμπερό σετ πουκάμισου και παντελονιού.

Αλλά το ντύσιμο της North δεν ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση, αλλά το ταλέντο της στο τραγούδι. Η 9χρονη κόρη της Kim και του πρώην συζύγου της Kanye West ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει ντουέτο με τη Sia.
@kimandnorth♬ original sound – Kim and North

H Khloe Kardashian φόρεσε μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα και λαμπερά κοσμήματα ενώ όπως αποκάλυψε στα Instagram stories της ήταν η πρώτη που έφτασε στο πάρτι καθώς ανυπομονούσε.

Εν τω μεταξύ, η Kourtney Kardashian δημοσίευσε μια αναδρομική οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό της Travis Barker και μερικά από τα παιδιά τους από τα περασμένα Χριστούγεννα προτού κατευθυνθούν στο σουαρέ.

Φέτος επέλεξε να φορέσει ένα λευκό τούλινο φόρεμα με διαφάνειες που θύμιζε νυφικό.

Η Kylie Jenner ταίριαξε με την 4χρονη κόρη της Stormi με μπεζ φορέματα διακοσμημένα με μαύρη δαντέλα και πούλιες από την εταιρεία μόδας Mugler. Δεν είναι σαφές εάν ο μπαμπάς της Stormi, Travis Scott, παρευρέθηκε στη φανταχτερή γιορτή.

@kyliejennerxmas eve 🖤♬ Santa Baby – Eartha Kitt

H Kendall φορούσε επίσης μια λαμπερή κατακόκκινη τουαλέτα με παγιέτες που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και έδειχνε πραγματικά να το απολαμβάνει.

Παραδόξως, η μαμά τους Kris Jenner δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα στιγμιότυπα της οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι σαφές εάν ήταν εκεί, αλλά η Khloé είπε ότι φόρεσε τo Santa τσαντάκι της προς τιμή της μαμάς της κάνοντας μερικούς θαυμαστές να πιστεύουν ότι δεν μπόρεσε να παραστεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Προγαμιαΐο συμβόλαιό Jennifer Lopez -Ben Affleck : Τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις την εβδομάδα ζήτησε η σταρ

Her News

Σακίρα: Νέα «μπηχτή» για τον Πικέ σε κλιπ από το νέο της τραγούδι – Δείτε βίντεο

Her News b

Κέβιν Κόστνερ: Έτσι κατάλαβε ότι η σύζυγός του τον απατά με τον γείτονα

HerNews ka