HerNews.gr
Social News

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πελέ: Στο νοσοκομείο η οικογένειά του τα Χριστούγεννα

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Πελέ, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται. Ο παγκοσμίου φήμης θρύλος του ποδοσφαίρου δίνει μία τεράστια μάχη για τη ζωή του, νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Τα παιδιά του 82χρονου βετεράνου ποδοσφαιριστή δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο από το δωμάτιο νοσηλείας του, όπου ο ίδιος φαίνεται φανερά καταβεβλημένος, σχεδόν χωρίς επαφή με το περιβάλλον.

«Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο, κόρη του Πελέ, σε ένα νέο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν του Σάο Πάολο, με τα αδέλφια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Ακόμη και στην λύπη, πρέπει απλώς να είμαστε ευγνώμονες. Σας ευχαριστώ που είστε μαζί, σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας, σας ευχαριστώ που μπορείτε να είστε εδώ μαζί του τώρα. Καλά Χριστούγεννα», πρόσθεσε.

Στην φωτογραφία φαίνονται επίσης οι Φλάβια, Σελέστε, Εντίνιο και Τζόσουα, τα παιδιά του Πελέ, καθώς και η Τζεμίνα ΜακΜάχον, κόρη μιας από τις συζύγους του.

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 29 Νοεμβρίου για λοίμωξη του αναπνευστικού μετά από μόλυνση από την Covid-19 και για επανεκτίμηση της θεραπείας του για τον καρκίνο, καθώς η χημειοθεραπεία, ήταν αναποτελεσματική.

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος στο swipe up!

Her News

Όλες θα θέλαμε έναν David Beckham: Οι τρυφερές ευχές στη Victoria για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Είναι επίσημο! Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

HerNews ka