HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 26 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις φιλίες αλλά και τους κοινούς σας στόχους. Μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάντε ότι μπορείτε για να έχετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Η αναδρομή του Ερμή θα σας επαναφέρει θέματα εργασιακά, που θα πρέπει να τα ξανασκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Τα ζώδια του Ταύρου αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τη καριέρα σας και να βάλετε μπροστά κάποια σχέδια που έχετε. Συγχρόνως, θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και ίσως να καταφέρετε να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάποια μεγαλεπίβολα σχεδιά σας.  

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτήν την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα καταφέρετε να πάτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να κάνετε κάποια επένδυση. Μην μείνετε ακίνητοι και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.
Με τον Ερμή ανάδρομο, θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα εργασιακά που σας απασχολούσαν και παλαιότερα και επιβάλετε να τα ξανά σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για τα ζώδια του Καρκίνου, αυτή εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες φοβίες που έχετε σχετικά με κληρονομικά ή με χρέη σας προς τις τράπεζες. Φροντίστε να μην σας πάρει από κάτω και κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να τα διευθετήσετε. Με τον Ερμή ανάδρομο, θα επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν που είχατε ερωτικές σχέσεις μαζί τους και θα πρέπει να δείτε τι ακριβώς θέλουν και σας θυμήθηκαν.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για εσάς η εβδομάδα αυτή σας κάνει, ειδικά στις αρχές της, να θέλετε να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και πιθανόν με κάποιους συνεργάτες. Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείτε και αντιμετωπίστε τους με θάρρος. Με τον Ερμή ανάδρομο, θα επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα εργασιακά που θα πρέπει να τα ξανά σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Παρθένου θα έχει σίγουρα μια παραπάνω κινητικότητα στην εργασία και θα πρέπει πιθανόν να δουλέψετε και λίγο παραπάνω, ενώ συγχρόνως δεν θα λείψουν κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις, που θα σας προκύψουν από τις σχέσεις σας.Θα πρέπει να ανταποκριθείτε. Με τον Ερμή να αναδρομε,ί ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε σχέσεις από το παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Αυτήν την εβδομάδα,ιδιαίτερα στις αρχές της, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή τα παιδιά σας. Να χαρείτε και να διασκεδάσετε, μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Τώρα, με τον Ερμή να αναδομεί θα σας απασχολήσουν σίγουρα θέματα από το παρελθόν που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Τα ζώδια του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης, θα καταφέρετε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να τον περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Να θυμάστε όμως πως ο Ερμής θα αναδρομήσει και θα επανέλθουν θέματα στο προσκήνιο. με αδέλφια και συμφωνίες που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα.    

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα  θα ξεκινήσει για τα ζώδια του Τοξότη με πολλές μετακινήσεις, όπως και αρκετές ευχάριστες επικοινωνίες. Τώρα, αν έχετε αδέλφια δεν αποκλείεται να περάσετε κάποιες ευχάριστες μέρες μαζί τους.
Επίσης να θυμάστε πως με τον Ερμή να αναδρομεί στο οικονομικό
κομμάτι, ίσως επανέλθουν κάποια θέματα που είχατε στο παρελθόν και να αγχωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποια έξοδα παραπάνω και ίσως αυτό να σας αγχώσει. Όμως, να θυμάστε πως προς τα μέσα της εβδομάδας θα καταφέρετε να κάνετε κάποιες πολύ ευχάριστες μετακινήσεις και θα λάβετε ευχάριστα μηνύματα. Τώρα, αν υπήρξαν κάποιες διάφορες με τα αδέλφια σας, είναι η ευκαιρία να τα βρείτε και να γεφυρώσετε το χάσμα που υπήρξε ανάμεσά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μόνο και θα κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν. Μόνο μην ξεφύγετε κατά πολύ από τον οικονομικό προϋπολογισμό σας, γιατί θα το μετανιώσετε.
Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να ταξιδέψετε και να κάνετε επίσης κάποιες επικοινωνίες που θα φανούν ευνοϊκές για εσάς. Μιλήστε και πείτε λοιπόν τι θέλετε στην πραγματικότητα.

ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή εβδομάδα θα έχει ένα κλείσιμο και σαν να θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Δεν ξέρω αν κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει ή αν είστε τόσο πολύ κουρασμένοι και γι αυτό  κλείνεστε…
Το μόνο σίγουρο όμως, είναι πως θα επανέλθουν και πάλι φιλικά άτομα από το παρελθόν που για αρκετό διάστημα ήταν χαμένοι και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα τους δεχθείτε ξανά πίσω.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 5 ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα συναισθηματικά

Her News

3 Ντροπαλά ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα

Her News

Γιατί οι Λέοντες είναι καταπληκτικοί στο κρεβάτι

HerNews ka