HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Ανησυχεί ότι οι μελλοντικοί της σύντροφοι θα φοβηθούν τον Kanye West και ξεσπά σε κλάματα

Η Kim Kardashian εξέφρασε την ανησυχία ότι οι μελλοντικοί φίλοι της θα «φοβηθούν» τον πρώην σύζυγό της Kanye West.

«Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που λέει, Θεέ μου, θα φοβηθούν όλοι επειδή δεν έχω τον πιο εύκολο πρώην;» είπε η Kim Kardashian στο επεισόδιο της Δευτέρας στην εκπομπή «Angie Martinez IRL». 

«Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο για μένα να φέρω κάποιον σε μια κατάσταση ή να βάλω μέσα σε αυτό ένα νέο άτομο που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά αθώο», συνέχισε. «Τότε, υπάρχει μια πλευρά μου που λέει, Γιατί θα έπρεπε να ζήσω έτσι;».

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας της με την οικοδέσποινα, η 42χρονη Kim Kardashian έκλαψε για τους αγώνες της από κοινού ανατροφής των παιδιών με τον Kanye West καθώς η συμπεριφορά του έγινε όλο και πιο αμφιλεγόμενη φέτος.

«Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο», παραδέχτηκε η σταρ των «Kardashians», η οποία μοιράζεται τα 4 παιδιά της North, 9, Saint, 7, Chicago, 4 και Psalm, 3, με τον ράπερ.

Το πρώην ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του στις 29 Νοεμβρίου. Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση αρχικά τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από επτά χρόνια γάμου.

Ο Kanye West, ο οποίος απέτυχε να ξανακερδίσει την Kim παρά τις πολλές δημόσιες προσπάθειες, έγινε πρωτοσέλιδο φέτος για τη σχεδίαση ρούχων «White Lives Matter» , ένα μπαράζ αντισημιτικών επιθέσεων και φέρεται να έδειχνε πορνογραφικό υλικό, συμπεριλαμβανομένων ακατάλληλων φωτογραφιών της Kardashian σε πρώην υπαλλήλους του.

Αν και η Kardashian μερικές φορές φοβάται ότι η φήμη του West θα τρομάξει πιθανούς συντρόφους της, επέμεινε ότι βρίσκεται στη «ζώνη διασκέδασης» του να είναι single.

«Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά, αλλά θα έχω τον για πάντα σύντροφό μου. Το ξέρω αυτό. Έρχεται, σίγουρα», είπε στην Martinez. «Είμαι ήσυχη και θα διασκεδάσω μέχρι να συμβεί αυτό».

Το πρώτο πρόσωπο που έβγαινε η Kardashian μετά τον χωρισμό από τον West ήταν ο κωμικός Pete Davidson. Άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2021 , αλλά τελικά τα παράτησαν τον Αύγουστο του 2022.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Επικρίνει εκείνους που τρολάρουν τα βίντεο μαγειρικής του

HerNews ka

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η μπλούζα που φορούσε στον αρραβώνα της αναμένεται να πουληθεί σε δημοπρασία για περίπου 100.000 δολάρια

HerNews ka

Britney Spears: Η μητέρα της αρνείται ότι πέταξε τα προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας

HerNews ka